Van itt olyan apuka, vagy olyan nő, akinek a párja 40+ lett apuka?
A férjem most töltötte a 42. évét. Fél éve vagyunk rajta a babaprojektem, ami “nem volt sikertelen”, mert megfogant 2. hónapban a picink, de sajnos 6 hetesen elment. Azóta megint rajta vagyunk, várjuk, hogy mikor tesztelek megint pozit. Azonban most megvárakoztat minket, most jött meg azóta a 3. menstruációm, hogy újra próbálkozunk.
Szóval, a párom minden sikertelen hónapnál elszontyolodik, majd megjegyzi, hogy csak megy felette az idő...
Ez egyrészről aranyos, mert tudom, hogy akarja, de másrészről meg elkeserít, hogy nem tudjunk még megszerezni neki és persze nekem is azt az örömöt, hogy szülők legyünk. Félek, hogy zavarni fogja egyszer csak a kora. Még egyikünknek sincs gyereke, de én 12 évvel fiatalabb vagyok.
Ebben a hónapban voltam vérvételen,3.,21. napon, minden érték tökéletes, pajzsmirigyem is rendben van.
Vitaminokat szedünk. Tudom, hogy 3 hónap nem a világ vége, meg az első is hamar megfogant, így ismét látok erre esélyt, csak egy kicsit idegesít, hogy mikor lesz ennek kézzel fogható eredménye.
Férjem 44 volt az első babánál ,48 a másodiknál.
Én 11 évvel vagyok fiatalabb mint ő
16-os vagyok
Természetesen kistesót írtam a Kispest helyett, csak a telefon kijavította 😃
Ja és az első gyermekünkre majdnem 2 évig vártunk, a második az első hónapban összejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!