Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan apuka, vagy...

Van itt olyan apuka, vagy olyan nő, akinek a párja 40+ lett apuka?

Figyelt kérdés

A férjem most töltötte a 42. évét. Fél éve vagyunk rajta a babaprojektem, ami “nem volt sikertelen”, mert megfogant 2. hónapban a picink, de sajnos 6 hetesen elment. Azóta megint rajta vagyunk, várjuk, hogy mikor tesztelek megint pozit. Azonban most megvárakoztat minket, most jött meg azóta a 3. menstruációm, hogy újra próbálkozunk.

Szóval, a párom minden sikertelen hónapnál elszontyolodik, majd megjegyzi, hogy csak megy felette az idő...

Ez egyrészről aranyos, mert tudom, hogy akarja, de másrészről meg elkeserít, hogy nem tudjunk még megszerezni neki és persze nekem is azt az örömöt, hogy szülők legyünk. Félek, hogy zavarni fogja egyszer csak a kora. Még egyikünknek sincs gyereke, de én 12 évvel fiatalabb vagyok.

Ebben a hónapban voltam vérvételen,3.,21. napon, minden érték tökéletes, pajzsmirigyem is rendben van.

Vitaminokat szedünk. Tudom, hogy 3 hónap nem a világ vége, meg az első is hamar megfogant, így ismét látok erre esélyt, csak egy kicsit idegesít, hogy mikor lesz ennek kézzel fogható eredménye.

2022. aug. 21. 22:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ismeretségi körömben van, már tinik a gyerekek. Sőt ismerek olyat is akinek 70 évesen sikerült be a gyerek.
2022. aug. 22. 05:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Az első gyerekünknél a férjem 42 éves volt, 8 hónap alatt sikerült. A másodiknál 45, viszont akkor elsőre összejött.
2022. aug. 22. 06:16
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
A férjem 55 és most vagyok terhes a 2.babánkkal.
2022. aug. 22. 06:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Férjem 44 volt az első babánál ,48 a másodiknál.

Én 11 évvel vagyok fiatalabb mint ő

2022. aug. 22. 09:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Nálunk a férjem 44 volt az elsőnél és most várjuk a kistesót. 48 éves most a férjem. Az én férjem fiatalos és nagyon élvezi az apaságot. Én 10 évvel fiatalabb vagyok a férjemnél. Nehezen jött össze a kistesó, hamarabb szerettük volna, de nagyon várjuk már.
2022. aug. 22. 13:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is 12 évvel vagyok fiatalabb a férjemnél. Ő 42 volt amikor megszületett a kislányunk, és 45 lesz amikor a Kispest megérkezik. Imádják egymást a lányunkkal, aktív, türelmes (turelmesebb,mint én) fiatalos apuka, és senki nem mondaná meg róla hogy elmúlt 40 éves
2022. aug. 22. 13:28
 17/18 anonim ***** válasza:

16-os vagyok

Természetesen kistesót írtam a Kispest helyett, csak a telefon kijavította 😃

Ja és az első gyermekünkre majdnem 2 évig vártunk, a második az első hónapban összejött

2022. aug. 22. 13:31
 18/18 anonim ***** válasza:
A férjem 40 éves lesz és most kezdjük a pabaprojektet. Remélem hamar sikerül:)
2022. aug. 23. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!