Van itt olyan apuka, vagy olyan nő, akinek a párja 40+ lett apuka?
A férjem most töltötte a 42. évét. Fél éve vagyunk rajta a babaprojektem, ami “nem volt sikertelen”, mert megfogant 2. hónapban a picink, de sajnos 6 hetesen elment. Azóta megint rajta vagyunk, várjuk, hogy mikor tesztelek megint pozit. Azonban most megvárakoztat minket, most jött meg azóta a 3. menstruációm, hogy újra próbálkozunk.
Szóval, a párom minden sikertelen hónapnál elszontyolodik, majd megjegyzi, hogy csak megy felette az idő...
Ez egyrészről aranyos, mert tudom, hogy akarja, de másrészről meg elkeserít, hogy nem tudjunk még megszerezni neki és persze nekem is azt az örömöt, hogy szülők legyünk. Félek, hogy zavarni fogja egyszer csak a kora. Még egyikünknek sincs gyereke, de én 12 évvel fiatalabb vagyok.
Ebben a hónapban voltam vérvételen,3.,21. napon, minden érték tökéletes, pajzsmirigyem is rendben van.
Vitaminokat szedünk. Tudom, hogy 3 hónap nem a világ vége, meg az első is hamar megfogant, így ismét látok erre esélyt, csak egy kicsit idegesít, hogy mikor lesz ennek kézzel fogható eredménye.
Talán az örökbe fogadásnak a gondolata is segíthet.
Én egyszer hallomásból értesültem arról, hogy egy nőnek 30 és fél éves korában született az első gyereke (egy szem leányka.)
De ez a történet 1978.-as nyári születésű illetőre vonatkozik. (Anyuka 1947.-es év végén született.)
A lányt egyszer láttam. Külsőleg szegény csúnya volt nagyon. De alig 18 évesen férjhez ment és állítólag 3 fia született. Életvidám volt.
Ikerfiúkat fogadtak örökbe a férjével(?) 1967.-es év végi születésűeket.
Már túl régen volt ez a közvetlen tapasztalatom - még 1988.-ban kamaszlány koromban. Akkor még alig érzékeltem valamit a világból...
Helyesbítés: az 1947.-es születésű édesanya a férjével(?) 1967.-es év végi születésű ikerfiúkat fogadott örökbe. Vér szerinti leánya 1978.-as születésű volt.
Talán nálatok is az örökbe fogadás gondolata/felvetése, hozhatná meg a szülői ösztönök erősödését. Hátha... sosem lehet tudni!
Esetleg még ha keresztszülők lennétek. (Még jutottak eszembe ötletek, de ha nem feltétlenül fontos a privátban tolakodástól tartózkodnék...)
Szia! Az én Férjem a 47. születésnapja előtt 5 nappal lett újra apuka! (Nálunk már vannak nagyobb gyerekek: nekem 2, Neki 1)
Mielőtt nekiálltunk a baba projektnek, a Férjem is tartott korától, de miután megszületett a kisfiunk, ez teljesen elmúlt.
Van olyan ismerősünk, ahol 60 évesen lett másodszor apuka a férfi és élvezi minden pillanatát az apaságnak... sőt (és ez nagyon durva, de igaz), óvodában dolgozom, ahol az egyik apuka 80 éves (tudom ez már extrém, de igaz, nem írtam el a számot:80).
Szóval a párod a 42 évével kiscsikó - persze ez csak vicc!
Minél idősebb egy Férfi, annál több türelme van egy gyermekhez, jobban tudja mit akar, és már nem kalandozik mindenfelé. (legalábbis az esetek többségében)!
A férjed a legszebb férfikorban van!
Hajrá, hajrá! 🤩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!