Volt már olyan, akinek a párja nagyon fiút akart és még is lány lett, hogy élte meg az apuka?
Hát, erre nehéz így válaszolni, ismerni kéne az apuka jellemét egyébként. A mostohaapám amikor elvette anyukám, neki még nem volt gyereke. Anyu akkor volt 38 éves, 2 gyerekkel. Mondta neki, hogy 1 gyereket vállal, de kettőt már nem. Mostohaapám nagyon-nagyon fiút akart, mert iszonyú maradi, és legyen, aki továbbviszi a nevet. Kislány lett, az első perctől imádja.
Viszont a kolléganőm mesélte, hogy a sógoráéknak az első kislány lett, a második kisfiú. A kislány teljesen háttérbe van szorítva, csak a kisfiút ajnározzák. Találkoztam a pasassal, nagyon sajnált érte, hogy lányom van. Szörnyű egy alak egyébként is.
Sajnos vannak még ilyenek. Drukkolok, hogy a párod ne ilyen legyen.
Az én párom a két lány után bizony reménykedett egy tökös trónörökösben, de kislány lesz a 3. is. Nem viselte meg, sőt azt mondta: egy ember csak egyfajtát tud csinálni. Örült neki hogy egészséges lesz.
32km
Nyugi, én apukámtól terepasztalt kaptam modell vasút készlettel az 1. szülinapomra, és ovis koromban megajándékozott az első kiskalapácsommal és fűrésszel.
Most mit mondjak? Ő fiút akart, lány lettem. Ez van.
A 2. gyereke fiú lett, mégis a mai napig én vagyok apuci szeme fénye.
Most jön az unoka. Meg sem merem kérdezni, mit szeretne első unokának.
A férjem dettó ugyan ez. Még nem tudjuk a nemét, de ő az első perctől kezdve csak fiúneveken gondolkodik, fiús ruhákat vásárolt, hazaállított egy szatyor kisautóval. (Szerintem még ő is gyerek, pedig már 31 éves).
Nem baj, majd felnő a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!