Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már olyan, akinek a...

Volt már olyan, akinek a párja nagyon fiút akart és még is lány lett, hogy élte meg az apuka?

Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az első lány volt.Amikor a második is lány lett,és az orvos közölte a párommal.,ő visszaküldte,hogy nézze meg mégegyszer a ygerekt,mert hátha mégis fiú.Később ő lett a kedvence (nagyon hízelgős volt kicsinek).
2009. okt. 7. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, erre nehéz így válaszolni, ismerni kéne az apuka jellemét egyébként. A mostohaapám amikor elvette anyukám, neki még nem volt gyereke. Anyu akkor volt 38 éves, 2 gyerekkel. Mondta neki, hogy 1 gyereket vállal, de kettőt már nem. Mostohaapám nagyon-nagyon fiút akart, mert iszonyú maradi, és legyen, aki továbbviszi a nevet. Kislány lett, az első perctől imádja.

Viszont a kolléganőm mesélte, hogy a sógoráéknak az első kislány lett, a második kisfiú. A kislány teljesen háttérbe van szorítva, csak a kisfiút ajnározzák. Találkoztam a pasassal, nagyon sajnált érte, hogy lányom van. Szörnyű egy alak egyébként is.

Sajnos vannak még ilyenek. Drukkolok, hogy a párod ne ilyen legyen.

2009. okt. 7. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Az én párom a két lány után bizony reménykedett egy tökös trónörökösben, de kislány lesz a 3. is. Nem viselte meg, sőt azt mondta: egy ember csak egyfajtát tud csinálni. Örült neki hogy egészséges lesz.

32km

2009. okt. 8. 00:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a párom mindig azt mondta, hogy tök mindegy a neme, csak egészséges fiúgyermek legyen. Erre a 18. héten kiderült, hogy kislány. Első baba, még nem is született meg, pedig lassan a 41. hetet töltjük, de apuka már nagyon várja. Amúgy én is inkább fiús anyukának tudtam volna elképzelni magam, meg sem fordult a fejemben, hogy kislányt várok, szóval engem is sokkolt picit a hír, de nagyon könnyű beletörődni, ha egészséges a Manó szerintem.
2009. okt. 8. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Nálunk is ugyanez volt mint az elöttem válaszólónál.Párom mindig azt mondta ha kérdezték fiút vagy lányt szeretne mindegy csak egészséges fiú legyen.Nálunk is a 18.heti Uh-n mondták h lány picit kétségbeesett h Úr Isten mit fog majd ő játszani a lánnyal mert h ő azt akarja h legozon meg gokartozon erre kitalálta h vannak királylányos legok és rózsaszín bukosisak is.De amugy nagyon örül az Ő pici Lánykájának.És már alig várja h érezze ahogy rugdos.Boldog babavárást nektek.20 hetes Kismami:)
2009. okt. 8. 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Nyugi, én apukámtól terepasztalt kaptam modell vasút készlettel az 1. szülinapomra, és ovis koromban megajándékozott az első kiskalapácsommal és fűrésszel.

Most mit mondjak? Ő fiút akart, lány lettem. Ez van.

A 2. gyereke fiú lett, mégis a mai napig én vagyok apuci szeme fénye.

Most jön az unoka. Meg sem merem kérdezni, mit szeretne első unokának.

A férjem dettó ugyan ez. Még nem tudjuk a nemét, de ő az első perctől kezdve csak fiúneveken gondolkodik, fiús ruhákat vásárolt, hazaállított egy szatyor kisautóval. (Szerintem még ő is gyerek, pedig már 31 éves).

Nem baj, majd felnő a gyerekkel.

2009. okt. 8. 12:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk meg úgy volt, hogy én nagyon kisfiút akartam (mit kezdjek egy lánnyal). A férjemnek viszont mindegy mi lesz. Kiderült, hogy kislány. Engem sokkolt. Nehezen szedtem össze a lelkem, de már alig várom hogy kibújjon. De amikor a férjem szerel valamit, akkor néha megkérdezi, hogy hogy fogja ezt majd egy lánnyal szerelgetni....
2009. okt. 8. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!