Anyukák, akiknek a párja" hétvégi" apuka?
a férjem hétfő hajnalban megy,péntek délután jön.és este már megy is a hobbijával foglalkozni.nem is ezzel van a gond,hanem hogy így szinte a szombatot végigalussza.holott a fiunk nagyon apás!ezért vannak vitáink.mert ő aludna,mert fáradt-én meg szeretném,ha kicsit babázna.
és most kiderült babás vagyok.előre félek mi lesz még itt :-)
Nálunk minden rendben van ,nekemi svan első házasságból, neki is, és tök jól eljátszik a két fiu, a közös kislányunkat pdig imádják mind a ketten.
Ez függ a gyerektől is, hogy mennyire zökkenőmentes, de szerencsére nálunk nincs baj.
Szia!
Nálunk is a pici közös, a 2 nagyobbik fiam az előző házasságomból született. A hétvégék nem mindig zökkenő mentesek annyiból, hogyha a gyerekek hazajönnek a kissebbik fiam másképpen viselkedik egy darabig. A picit nagyon szeretik, viszont mivel más az itthono követelmény mint apánál, etért nehezebb visszarázódni a hétköznapokba. Nálunk majdcsak minden hétvégén mennek apához a gyerekek, szervezés kérdése az egész.
Nálunk van egy közös pici. És a férjem előző házasságából két nagyobb lány. De az túlzás hogy zökkenőmentes. Sőőőt, általában kikészülök idegileg mikor itt vannak. Mert sokszor még nekem kell elmenni itthonról, hogy el tudjam altatni a gyerekemet.. Elég kicsi a lakásunk, és nem értik meg, hogy kicsit csöndbe kéne maradni, meg hasonlók.
Meg nem is igazán kedvelem őket, mivel ők se szeretnek engem.
12:00
Neked talán nehezebb a dolgod 2 lánnyal.Mennyi idősek?
Mennyire vallasz más nevelési elveket,mint a párod?
Ez csak azért érdekelne(persze hasonló helyzetben lévők tapasztalataira is kíváncsi vagyok),mert nálunk ill.a két fiúnál alapvető gondok vannak mind étkezés,mind higiénia,mind szobatisztaság terén,amitől én néha undorodom.Nem akarom ,hogy a lányom ezt "szokja"meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!