Anyukák, akiknek a párja" hétvégi" apuka?
12:00-ás vagyok. A lányok 9 és 13 évesek.
A pici aki közös most lesz egy éves.
Teljesen más elveket vallok mint a férjem. A férjem egyszerűen képtelen nevelni. Soha nem szól rá semmiért a gyerekeire, egy hangosabb szó nem hagyja el a száját. Egyszerűen mindent megenged nekik. Nem csak a lányoknak, hanem a közös kisfiúnak is.
Ez azért is nehéz, mert ok, a saját gyerekemre persze rászólok, ha úgy gondolom, hogy rá kell szólni.
De az ő gyerekeire nincs jogom és nem is nekem kell rászólni. De hiába magyarázom neki...
Higiéniai szempontból viszont nincs gond a lányokkal.
Énis utálom. Már rendes gyomoridegem van, amikor a férjem közli, hogy akkor hétvégén hozom a lányokat. És addig tart amíg el nem mennek.
Csak nálunk közrejátszik egy kicsit, hogy a lányok anyja erősen ellenem nevelte őket. Pl volt olyan, hogy hónapokig nem engedte el őket az apjukhoz (akkoriban ismerkedtünk meg), a lányoknak meg azt mondta, hogy az apjuk azért nem hozzá el őket, mert inkább velem tölti a hétvégét. Még jó, hogy utálnak...
Amikor meg a kisfiunk megszületett, azt mondta a lányoknak, hogy ne mondják azt, hogy a testvérük mert nem az...
Még mindig én vagyok. És a kisebbik lány viselkedése kibirhatatlan. Múltkor sógórnőmék pl azért nem jöttek fel anyósomhoz mert a férje nem volt hajlandó úgy feljönni, hogy tudták ott vannak.
Egyszerűen üvölt egész nap megállás nélkül. Nem is üvölt, vonyít.
Megfogalmazni se tudom.
Akkor Te sem vagy túlsúlyos:))
Minden hétvége -2 kiló.
Igen, csak az a baj hogy én hétvége után egy nap alatt visszazabálom.
Már bocs a kifejezésért de tényleg.:D Hétfőn olyan éhes szoktam lenni, hogy szinte egész nap eszek.
Az én férjem volt felesége nem féltékeny. Nem ezért neveli ellenem a lányokat. Meg vele beszélni se lehet, nem egészen normális szerintem...:(
Meg mit beszéljek egy olyan emberrel akinek ilyen nagyszerű véleménye van: "hülye tehén".
Csak azért neveli elleni ellenem a lányokat, hogy bosszantsa a férjemet. Volt idő amikor ellene is nevelte őket.
Na meg fél, hogy esetleg elmegyünk ügyvédhez a gyerektartás mérsékléséért, amit ha akartunk már rég megtehettünk volna.
Neki a pénz a minden, azért mindent megtesz.
Nem tud megélni havi fél millából sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!