Hallo. Tudom még korai, de próbát megér.Múlt hónapban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, aztán a héten, igaz időn túl, teszteltem 3 pozitívat.Tudom, hogy 10 perc után nem értékelhető, de még is izgatja a fantáziám.Lehetséges hogy máris sikerült?
Figyelt kérdés
Gabriel teszt2022. júl. 19. 15:19
41/50 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes , 11 nap késésnél nem lehet folyamatosan halvány pozi
Nem Te vagy véletlenül aki 2,0 HCG ellenére folyamatosan azt hiszi hogy halvány pozi tesztjei vannak, amit meg is mutatott itt és mind negativ ?
Nagyon hasonlóak a reakciótok és a válaszaitok..
43/50 A kérdező kommentje:
Nem en vagyok. És nem késik 11 napja
2022. júl. 31. 21:12
44/50 anonim válasza:
Nem,ő nem az a kérdező.Nézzétek meg az elején a tesztjeit a képeken,ez nem az amit az a másik nő rakott ki.Írta is hogy csak nemrég késik neki.
45/50 A kérdező kommentje:
Negatív reggeli x epil. Majd legközelebb 😊
2022. aug. 1. 08:46
46/50 anonim válasza:
Akkor majd megjön.Minden új hónap egy új esély.
47/50 anonim válasza:
Sajnálom, de új hónap, új esély!
49/50 A kérdező kommentje:
Még nincs. De nem is tesztelek őrülten mint akkor. :)
2022. okt. 15. 23:24
50/50 anonim válasza:
Ez érthető, az elején még nagyon izgul az ember és lelkesen csinálja, aztán megnyugszik és türelmesen vár...vagy nem...de a lényeg akkor is az, hogy jön, ha jönnie kell.
Szorítok!
Hol vagy most a ciklusodban? Kb. a közepén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!