Hallo. Tudom még korai, de próbát megér.Múlt hónapban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, aztán a héten, igaz időn túl, teszteltem 3 pozitívat.Tudom, hogy 10 perc után nem értékelhető, de még is izgatja a fantáziám.Lehetséges hogy máris sikerült?
Köszi kérdező 😂😂😂 15 voltam
De amúgy tényleg furak a tesztjeid, ezek egyértelműen pozitívnak tűnnek
11 nap múlva kell megjönnie. Tehát 3 napja volt ovu. Még meg sem termékenyíthette a spermium a petesejtet, nek hogy beágyazott és HCG-t termel. Tesztelj 10 nap múlva.
Gábriel teszt mindig pozitív időn túl. Időn túl amúgy sem nézegetünk tesztet
Ha nem olvastam volna hogy csak 11 nap múlva kell megjönnie akkor én is egyértelműen pozitívnak látnám.Kétszer használtam ilyen gabriel tesztet,nekem fél perc alatt nagyon erős pozitív lett,és sajnos a második gabriel rövid időn belül egyértelműen negatív lett és időn túl sem jelent meg a 2.csík.
Bár az is igaz hogy gyógyszer mellett is lehetsz terhes.Előző ciklusból is foganhatott hiszen azt írtad nem olyan volt a mensi sem,és esetleg nincs elég hcg még.Vagy spontán peteérésből is lehet.Sosem lehetsz elég biztos benne hogy nem ha rendszertelen volt a bogyó szedése és élsz nemi Mindenesetre én is várnék pár napot és csinálnék újabb tesztet.Legjobb volna ha a mensi napjáig várnál és lehetőleg facelle vagy más 10-es tesztet használnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!