Hallo. Tudom még korai, de próbát megér.Múlt hónapban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, aztán a héten, igaz időn túl, teszteltem 3 pozitívat.Tudom, hogy 10 perc után nem értékelhető, de még is izgatja a fantáziám.Lehetséges hogy máris sikerült?
Figyelt kérdés
Gabriel teszt2022. júl. 19. 15:19
31/50 anonim válasza:
Írd meg nekünk azért majd ha eszedbe jut, halkan jegyzem meg hogy én is pont aznapra nem várom,ez a 4. Próbálkozós hónapunk😊
32/50 A kérdező kommentje:
Mindneképp megírom. :)
2022. júl. 21. 13:04
33/50 anonim válasza:
Szia!
Teszteltél? Mi a helyzet Veled? 🙂
34/50 A kérdező kommentje:
Szia. Még nem. Holnap reggel fogok.😊
2022. júl. 30. 10:13
35/50 anonim válasza:
Jujjjj, de izgi! Írd majd meg az eredményt!
36/50 A kérdező kommentje:
Sziasztok.haaat nagyon halvány második csík 8 perc után.. ez még Gabriel volt, mert bevásároltam belőle.de holnap veszek egy másikat aztán minden kiderul. Eddig még nem jött meg.😊
2022. júl. 31. 13:50
37/50 anonim válasza:
Mikor kellett volna megjönnie vagyis nem megjönnie?Ha ma pl. és úgy halvány akkor az érthető mert nem lesz azonnal olyan bivaly erős az a második csík.
1 hét késés után szokott nagyon határozott lenni a második csík.
Másik teszt jó ötlet mert erről a gabriel tesztről sok jót nem olvastam ahogy a predictor tesztről sem.Vegyél Rosmann-os facelle tesztet vagy x-epilt bár az 25-ös lehet az még korai volna.Nekem ami jó volt az a facelle és a livsane benu teszt 10-es meg az x-epil de az már a késés után.
38/50 A kérdező kommentje:
Tegnap. Az első terhessegemnel az x epil volt a nyerő, de nagyon korai szakaszban az is megviccelt. Meglepő módon este pozitív volt, másnap reggel viszont negatív. Akkor kicsit csalódott voltam,de pár nap múlva ismét pozitív volt...és mi is🤗
2022. júl. 31. 14:03
39/50 anonim válasza:
11 nap eltelt és még mindig nagyon halvány? Hát már én is nagyon kíváncsi vagyok.
40/50 anonim válasza:
Vizeletsugaras Facelle tesztem nemvárt napján már mutatta! Én egy olyat javaslok!
Egy 9 hós kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!