5 hetes kb, milyen vitamin ajánlott? Nem szeretnem túl adagolni sem, ugye abból is lehet baj. Lentebb írom mi van meg, csak az adagolásban nem vagyok biztos.
Figyelt kérdés
Folsav 3mg
Magne b6
Vitagamma d vitamin 2000s.
2022. júl. 14. 14:38
21/31 anonim válasza:
Szóval 1 ember példáját kivetítetted mindenkire? :) gratulálok. Az, hogy te nem mentél ki a napra egy percet sem, az téged minősít, egy normális kismama (de bármely más egyéb is) ha már normál módon él, akkor tilos nyáron d vitamint szednie, mivel túladagolja. Ezzel nem fogsz tudni vitatkozni, mert egy cseppet többet értek hozzá, mint te
22/31 anonim válasza:
Nekem nyáron néztek D vitamin szintet. Hiányom volt. A doki azt mondta, hogy a felnőtt lakosság jelentős része D vitamin hiányos.
24/31 anonim válasza:
Nem vitatkozok veled.És nem vetítem ki csak a saját példámat írtam le.De ne haragudj nem egy ismeretlen gyakoris szavának fogok hinni,hanem azoknak az orvosoknak akik ezt a vizsgálatot csinálták.Nyilván értenek hozzá,kicsit jobban mint te.És képzeld voltam napon.
25/31 anonim válasza:
Hát aki nem ért hozzá és képtelen a szabadidejét önfejlesztésre fordítani, az elhiszem, hogy minden jött ment h.lyeséget elhisz és félreértelmez :) hidd csak el, minket nem zavar, csak könyörgöm, ne terjeszd a baromságaid.
26/31 anonim válasza:
25-ös ezt most pontosan kinek szántad?
28/31 anonim válasza:
Nos még mindig inkább hiszek a Szegedi orvostudományi karon dolgozóknak mint neked.Valahogy van egy olyan sejtésem,hogy értenek hozzá és kicsit képzettebek mint te.😉
További jó önfejlesztést 😃
29/31 anonim válasza:
Nyugodtan írt meg a kolléga nevét, aki ezt mondta neked, megkérdezem, hogy hogy fogalmazott, amit így félreértettél ;)
30/31 anonim válasza:
Kolléga mi? 😅 De akkor tökéletesen tisztában vagy vele,hogyan végzik a vizsgálatot azt is tudod,hogy nem egy orvosról van szó hanem orvos csoportról.És azt is pontosan tudod,hogy ki is postázzák az eredményt egy levél kíséretében.Arról már ne is beszéljünk,hogy mit mond rá a gyerek orvos és a védőnő.
De persze félreértettem 😉 ja nem bocsi. 🤷
És részemről ennyi.Mégegyszer további jó önfejlesztést és szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!