Gyermekvállalás előtt melyik oltás ajánlott?
Gyermekvállalás előtt állok, és be kell oltatnom magam munkából kifolyólag, viszont most szeretnék gyermeket is.
Tudom, az orvos ajánlani fogja, de személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy oltás után ez hogy alakult nálatok, illetve milyen oltást kaptatok.
A kínaival mi a helyzet? Azt mondják az a leggyengébb.
Csak nem tudom, hogy gyerek előtt mi a helyzet.
Azert is kérdezem, hogy van-e aki pl oltás után rögtön teherbe esett, és milyen oltás volt.
Pfizert ajánlották nekünk
Megkaptuk a férjemmel,2 hónapot vártunk,és utána egyből összejött a baba
Ma voltam 12.heti genetikai ultrahangon,Debrecen-Nobilis magánrendelőbe,mindent rendben van HálIstennek
Rengetegen mondják le a vizsgálatot,sok kismama covidos lett sajnos😓
Én tegnap kaptam janssent. Én választottam ezt mert egy dózisú. Amíg ez nem volt csak pfizert adattam volna.
Lázam lett tőle, ennyi.
5 hónapja próbalkozunk amúgy de lett egy kis pajzsmirigy alulmukodesem szóval 1 2 hónap kell mire osszejohet a baba.
Anyukám is ezt kapta nyár közepén, semmi problémája nem volt, 2 3 napig fájt a karja ahol kapta az oltast. Ő is pajzsmirigy gondokkal küzd.
A kérdezőnek nincs, mint ahogy nekem sem volt más lehetőségem.
Sajnos nekem is a munkám miatt kellett és arra nem adnak orvosi felmentést, hogy babát szeretnél. Ellenben fizetés nélküli szabadságra elküldenének addig a napig, amíg nem oltatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!