Pánikbetegség terhesség alatt mijen gyogyszert ajánlott szedni?
Beszéltem már orvossal 😊
Mivel évek ota szedem nem tehetem le egyik naprol a masikra mivel elvonasi tunettel jarhat. A roham es a szorongáss veszélyesebb a babára nézve. Ezert gondoltam hejettesitenem termeszetes öszetevoju gyogyszerrel. Nőgyogyászhoz még nem voltam pénteken fogok tesztelni. Pscihiáterhez meg virushejzetre valo tekintettel hetekkel kesobb kapok ido pontot. Ezert gondoltam itt talan tud valaki tamácsot adni.
Probáltam 😔 több fele képpen is
De valahogy megis urrá lesz rajtam. Te hogyan gyozted le???
Nem hinném, hogy gyógynövényes dolog helyettesíthetné. Viszont segíthet pár dolog persze, de le kell szokni.
Nekem is felírták pár éve, de nem kezdtem el szedni.. nehéz, de valóban fejben dől el.
Nem győztem le teljesen, csak tudom kezelni. Amikor rám tör vmilyen oknál fogva (szerencsére egyre ritkábban), akkor próbálom valahogy megnyugtatni magam, Pl. légzőgyakorlattal. Rettenetes nehéz, mert nekem olyankor klausztrofóbiám is van.
Rivotrilt sem ajánlom. Azt anyámnak írták fel évekkel ezelőtt, és nem tudta elhagyni. Ő is próbálta csökkenteni az adagot, de újra szednie kellett.
Egyébként, amikor a 32-33. hétben jártam, egy vizsgálaton kiderült, hogy kinyílt a méhszájam. Előtte volt egy rohamom. Sajnos nem tudom, hogy emiatt történhetett-e.
Ezt tényleg magadban kell megoldanod. A mg nyugtatja az idegrendszert, ezért is ajánlottam pl. Magnesii citrici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!