Gyógyszerrel vagy gyógyszer nélkül?
Figyelt kérdés
Problémám a következő: 30 hetes pánikos, szorongós kismama vagyok, már 7-8 éve kezelik a pánikbetegségemet gyógyszerrel, de ugye most terhesség idejére letettem(védőnő és pszichiter szerint lehetne szedni kis adagban). nem éreztem szükségét szedésének egészen 3-4 nappal ezelőttig, mikor is előjöttek ezek a tünetek: túlzott szorongás a magzat egészsége miatt, megőrüléstől való félelem, folyamatosan kényszeresen nézegetem a magzatmozgást. Olyan tanácsokat szeretnék kérni amik hasznosak, aki érdemben hozzá tud szólni. Köszönöm.2013. febr. 25. 10:28
2/6 A kérdező kommentje:
Hogy valami baja lesz a babának :(
2013. febr. 25. 11:49
3/6 anonim válasza:
Én is szedtem, de csak akkor mikor úgy éreztem most van vége! Mit szedsz? Makk egészséges a gyerkőc.
Szerintem ha úgy érzed hogy kell, legalább egy felet vegyél be belőle!
4/6 A kérdező kommentje:
megirtam privibe
2013. febr. 25. 12:04
5/6 anonim válasza:
Én is szedtem antidepresszánst, de a baba miatt letettem. Rettenetesen rosszul voltam, de tudom, hogy ha valami baja lett volna a babának, akkor vagy később, ami esetleg a gyógyszertől lehet (mert ugyebár kitudja), még rosszabbul éreztem volna magam a bűntudattól. Ismert káros hatásai vannak a babára a gyógyszereknek, bár nem mindegyiknek. Úgy kell gyereket szülni, hogy biztos vagy benne, hogy te mindent megtettél az egészsége érdekében. Szoptatáskor úgysem vehetsz be majd egy felet sem. Ha egy évig szoptatsz, akkor egy évig nincs gyógyszer. Jobb még most leállni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!