Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lett vki úgy terhes, hogy az...

Eszo kérdése:

Lett vki úgy terhes, hogy az első menzije normálisnak mondható volt, mégis volt baba?

Figyelt kérdés

17-én teszteltem negatívot, 19-én megjött..az 1. nap enyhe volt, 20-án közepes, ma már alig van..

amúgy 5 napig szokott tartani rendes vérzés. se előtte se utána nincs barnázás..

Lehet, hogy mégis terhes vagyok?

a hőmet csak néha mértem, és általában estefelé..mindig 37 felett volt/van még most is.

szerintetek?

2010. szept. 21. 10:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Akkor ne haragudj, nem akartalak megbántani:)

Csak leírtam a tényeket. Te kérdeztél valamit, és én válaszoltam rá, hogy szerintem nem vagy terhes, de szorítok neked! Csak, ha terhes vagy és vérzel, lehet, jobb orvoshoz fordulni, mert lehet, hogy kellene kezelés. Ezt mindenhol írják, hogy a terhesség alatti vérzés nem nevezhető normálisnak semmiképp.

Nem írtad, hogy korán van még a teszteléshez, ezt nem tudtam. Mert akkor a vérzés lehetne a beágyazódás miatt is, bár az inkább pecsételős barnás valami.

Esetleg tudom ajánlani neked a vérvételt, elmész egy laborba és kérsz egy HCG vizsgálatot, csak fizetős, délutánra megvan az eredmény, az már akkor kimutatja, amikor a teszted még negatív.

Tényleg, csak az marad, hogy tesztelj vagy orvos, másképp nem derül ki. Amúgy az orvosnak meg tudod azt mondani, hogy pozitív volt, de lehet, hogy tévedett a teszt. Köteles megvizsgálni.

2010. szept. 21. 12:57
 22/28 anonim ***** válasza:
Én is véreztem 3 hónapig rendesen de elmúlt magától, az orvos nem adott már utána semmit.. meglepődött, de nnyit mondott, hogy van ilyen csak ritka... ennyi:)
2010. szept. 21. 12:59
 23/28 anonim ***** válasza:
Hát ez az, én így tudtam:) Mikor én ugyanúgy azt hittem, hogy terhes vagyok, halvány pozitív volt a teszt, de megjött rendesen a menzeszem, a doki megvizsgált uh-val és azt mondta, hogy még nem lát semmit, de lehet, hogy terhes vagyok attól, mert bár ritka a vérzés, de előfordul. Elküldött HCG vérvételre, aztán kiderült, hogy negatív.
2010. szept. 21. 13:07
 24/28 A kérdező kommentje:
hát, én valószínű holnap reggel tesztelek, és akkor kiderül van-e okom itt a parázásra..sajnos volt már egy vetélésem..de az nem ilyen volt..úgyhogy biztos nem az..meg először én is akarok látni egy pozi tesztet..addig nincs értelme orvoshoz rohangálni..pont az ilyenekből van elegük!
2010. szept. 21. 14:44
 25/28 A kérdező kommentje:

tudom, hogy a vérzés nem normális terhesség alatt..sajna járta vagyok a témában..de sok esetben nem tudják mitől van..és ráfogják arra, hogy a szervezet emlékszik a menzeszre..nekem ilyeneket mondta, de lehet hematóma, lehet korai vetélés..vérezhet vmi belső szerv..1000 dolog!

van amire van gyógyszer, van amire nincs!

lehet nem így akartad írni, lehet én is túlreagáltam..kissé feszkós meg depis vagyok 1-2 napja..

na mindegy..holnap reggel tesztelek..és kiderül..de akkor valószínű csak játszik velem kicsit a menzim..ennyi..

köszi mindenkinek, aki írt!

ja és azért a válaszokból kiderül, hogy annyira nem is ritka, hogy 1-2 hónapig még jelentkezhet menzi a terhesség alatt..vagy nem?

2010. szept. 21. 14:54
 26/28 A kérdező kommentje:

hát, negatív lett..nincs baba:-(

köszi, akik szorítottak!

majd talán ebben a hónapban :-)

2010. szept. 22. 07:14
 27/28 anonim ***** válasza:
szia. na mi lett veled?:)
2010. okt. 2. 12:58
 28/28 A kérdező kommentje:

szia!

írtam, hogy sajnos minden tesztem nega lett..biztos nincs baba..most meg kipróbálom a leszarom tablettát..hátha nálam is beválik:-)

köszönöm, hogy érdeklődtél!!

sok sikert és minden jót a továbbiakban!

2010. okt. 2. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!