Lett vki úgy terhes, hogy az első menzije normálisnak mondható volt, mégis volt baba?
17-én teszteltem negatívot, 19-én megjött..az 1. nap enyhe volt, 20-án közepes, ma már alig van..
amúgy 5 napig szokott tartani rendes vérzés. se előtte se utána nincs barnázás..
Lehet, hogy mégis terhes vagyok?
a hőmet csak néha mértem, és általában estefelé..mindig 37 felett volt/van még most is.
szerintetek?
11:25-nek!
és neked milyen a "menzid"?
én már nem tudom mit higgyek..van aki bíztat, hogy neki is így volt..mások meg hülyének néznek, hogy mit akarok, ha egyszer megjött, akkor nem vagyok terhes..most akkor??
amúgy a terhesség alatti vérzés egyáltalán nem ritka!!!
doki mondta, hogy a korai terhességek 40%-ánál tapasztalni valamilyen vérzést..erről ennyit!!
na, kapok itt hideget-meleget..pl a Te eseted miatt most újra bizakodom..mások meg hülyének néznek, hogy ha egyszer megjött akkor mit akarok még?!
na mind1, majd tesztelek mégegyet..és kiderül..lehet csak egy szimpla kesze-kusza vérzésem van..( bár sosem szokott..de..)
köszi, hogy írtál!
könnyű szülést kívánok neked!!!
köszönöm szépen!
minden jót neked!:-)
De neked nemcsak, hogy megjött a menzeszed, de a teszted is negatív...
Ennek ellenére szorítok! Tesztelj még.
Egyébként, lehet, hogy a nők 40%-ának van vérzése az első trimeszterben, de ebből a 40-ből kb. 38% szed valamilyen gyógyszert rá, mert nem normális a terhesség alatti menstruáció. Ezért írtam, hogy ha gyanakszol, akkor inkább fordulj orvoshoz, ha terhes lennél, akkor ne legyen semmi baj.
igen, bár ilyen menzim még soha az életben nem volt..ezért furcsállom..a tesztet meg egyébként is korán csináltam..de ez más tészta..
a 40%-ba meg benne van az is akinek pl hematómája van, vagy menziszerűje, vagy akármi más..de ez az elején 90%-ban nem derül ki mitől van/volt..
csak kicsit bántó stílusban írsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!