Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lett vki úgy terhes, hogy az...

Eszo kérdése:

Lett vki úgy terhes, hogy az első menzije normálisnak mondható volt, mégis volt baba?

Figyelt kérdés

17-én teszteltem negatívot, 19-én megjött..az 1. nap enyhe volt, 20-án közepes, ma már alig van..

amúgy 5 napig szokott tartani rendes vérzés. se előtte se utána nincs barnázás..

Lehet, hogy mégis terhes vagyok?

a hőmet csak néha mértem, és általában estefelé..mindig 37 felett volt/van még most is.

szerintetek?

2010. szept. 21. 10:29
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

11:25-nek!

és neked milyen a "menzid"?

én már nem tudom mit higgyek..van aki bíztat, hogy neki is így volt..mások meg hülyének néznek, hogy mit akarok, ha egyszer megjött, akkor nem vagyok terhes..most akkor??

2010. szept. 21. 12:00
 12/28 A kérdező kommentje:

amúgy a terhesség alatti vérzés egyáltalán nem ritka!!!

doki mondta, hogy a korai terhességek 40%-ánál tapasztalni valamilyen vérzést..erről ennyit!!

2010. szept. 21. 12:01
 13/28 anonim ***** válasza:
szia. első vagyok. nálunk nem volt tervezett a baba, tehát a menzi miatt észre sem vettem, hogy mi a helyzet:), a 4. hónapban, mikor már eléggé kezdett nőni a hasam, meg egyértelmű jelei voltak, és kezdődött a barnázás, akkor mentem el dokihoz, az ultrahangon már minden látszott, nagylegény volt már:) most vagyok, az utolsóban, de most sincs nagy hasam. Orsvos le is baszott, hogy miaz, hogy nem vettem észre, aztán mondtam neki, hogy 3 hónapja van vérzésem ugyanúgy, aztán ledöbbent ő is, mert ilyen sokáig már azért ritka a vérzés, de.. így alakult:) sok sikert ;)
2010. szept. 21. 12:08
 14/28 A kérdező kommentje:

na, kapok itt hideget-meleget..pl a Te eseted miatt most újra bizakodom..mások meg hülyének néznek, hogy ha egyszer megjött akkor mit akarok még?!

na mind1, majd tesztelek mégegyet..és kiderül..lehet csak egy szimpla kesze-kusza vérzésem van..( bár sosem szokott..de..)

köszi, hogy írtál!

könnyű szülést kívánok neked!!!

2010. szept. 21. 12:13
 15/28 anonim ***** válasza:
köszi:) bízz benne, ne feszülj rajta, aztán tuti összejön:) bár ez a vérzés nem jelent semmit, főleg, ha nem olyan nagy erős! Nekem a 3 hónap alatt 4 naposak voltak, de nem volt erős, olyan kis... közepes.. de fel sem tűnt... mert nem merült fel bennem, hogy baba van a dologban:) Sok sikert és boldog babavárást:) össze fog jönni:)
2010. szept. 21. 12:32
 16/28 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen!

minden jót neked!:-)

2010. szept. 21. 12:33
 17/28 anonim ***** válasza:

De neked nemcsak, hogy megjött a menzeszed, de a teszted is negatív...

Ennek ellenére szorítok! Tesztelj még.

Egyébként, lehet, hogy a nők 40%-ának van vérzése az első trimeszterben, de ebből a 40-ből kb. 38% szed valamilyen gyógyszert rá, mert nem normális a terhesség alatti menstruáció. Ezért írtam, hogy ha gyanakszol, akkor inkább fordulj orvoshoz, ha terhes lennél, akkor ne legyen semmi baj.

2010. szept. 21. 12:40
 18/28 anonim ***** válasza:
a ezt viszont én sem tudom (első vagyok) mivel én nem teszteltem, mert nem tudtam... tehát nem tudom, hogy mi lett volna az eredmény:S lehet korán teszteltél, azért csinálj mégegyet hátha:)
2010. szept. 21. 12:45
 19/28 A kérdező kommentje:

igen, bár ilyen menzim még soha az életben nem volt..ezért furcsállom..a tesztet meg egyébként is korán csináltam..de ez más tészta..

a 40%-ba meg benne van az is akinek pl hematómája van, vagy menziszerűje, vagy akármi más..de ez az elején 90%-ban nem derül ki mitől van/volt..

csak kicsit bántó stílusban írsz!!!

2010. szept. 21. 12:47
 20/28 A kérdező kommentje:
amúgy meg pozitív teszt nélkül nem sok értelme van dokihoz menni..úgysem foglalkoznak az emberrel..sajna nálunk ez van!!
2010. szept. 21. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!