Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy mondjam el anyáéknak,...

Hogy mondjam el anyáéknak, hogy lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Meg fognak ölni... Csak egyszer feküdtem le a barátommal, és nem védekeztünk mert ő nem akart, viszont vettem be esemény utánit. Igen, tudom, hülye voltam én is... Azonban mostanában émelygek, néha rámjönnek hányingeres rosszullétek... Viszont a teszt amit csináltam negatív lett. Szóval nem értem...

2022. júl. 8. 17:25
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
95%
Menj el nődokihoz és kiderül.
2022. júl. 8. 19:06
 22/41 anonim ***** válasza:
84%
Tudod ez a csak szupcsi amcsi filmekben van így hogy a terhesség a reggeli rosszulléttel kezdődik...
2022. júl. 8. 19:07
 23/41 anonim ***** válasza:
76%
Én is vettem már gyogyszertarban esemény utánit, ott telefonált a nő át az orvosnak, a gepben ott lett a recept, ennyi
2022. júl. 8. 19:09
 24/41 Drakula ***** válasza:
15%

Felőlem menjen aki akar nem az én gyerekem.

De ha kérdezik a véleményem válaszolok rá.

2022. júl. 8. 19:12
 25/41 Drakula ***** válasza:
69%
22-esnek írtam.
 26/41 anonim ***** válasza:
76%

24-es, nagyon égő vagy 🤣

Pont te merítesz a saját életedből. 🤣

Itt senkinek eszébe se jutottak szeretők meg hasonlók 🤣🤣

27/41 Drakula ***** válasza:
82%
Nem ide akartam egy másik kérdés alá kellett volna az egyik válaszom
2022. júl. 8. 19:15
 28/41 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, mennyi idős vagy te ennyi tájékozottsággal?

Anyukád nem mondta, hogy ha a pasi nem akar védekezni, úgy, hogy még csak gyereket se tervez, ki kell dobni a phaszba? Mert ez nem játék és egy abortusz elég nagy lelki traumát tud azért okozni egy nőnek. De az is, ha megszülöd, de örökbe adod egy számodra vadidegen családnak.

2022. júl. 8. 19:37
 29/41 anonim ***** válasza:
98%
Az esemény utáni tabletta elég jól véd. Ha időben be veszed. Ez elég sok hormont tartalmaz, attól is lehetnek tünetek. Hányinger stb.
2022. júl. 8. 19:40
 30/41 anonim ***** válasza:
80%

"Ennyire nem vagyok életképtelen." - ennyire nem, de annyira igen, hogy gumi nélkül szexelj, aztán utólag eszedbe jusson, hogy a szextől terhes lehetsz, ráadásul a legnagyobb bajod, hogy hogyan mondod el a szüleidnek... :DDD

Szerintem mond el ezt így elejétől a végéig.

2022. júl. 8. 20:06
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!