Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy mondjam el anyáéknak,...

Hogy mondjam el anyáéknak, hogy lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Meg fognak ölni... Csak egyszer feküdtem le a barátommal, és nem védekeztünk mert ő nem akart, viszont vettem be esemény utánit. Igen, tudom, hülye voltam én is... Azonban mostanában émelygek, néha rámjönnek hányingeres rosszullétek... Viszont a teszt amit csináltam negatív lett. Szóval nem értem...

2022. júl. 8. 17:25
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Hát mégis honnan? Meg lehet oldani. Szereztem. Ennyire nem vagyok életképtelen. Tudom, hogy az esemény utáni az vény nélkül nem kapható.
2022. júl. 8. 18:16
 12/41 anonim ***** válasza:
44%

13.-ra.

Illegális a vényköteles gyógyszer kereskedelem. És kiírod egy nyilvános oldalra?

+ még teherbe is rakatod magad. És...fertőzésed is lehet.

Okos vagy.

Ja nem, csak HAZUDOL!

2022. júl. 8. 18:22
 13/41 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy gyógyszer kereskedelemről van szó.
2022. júl. 8. 18:25
 14/41 anonim ***** válasza:
62%
Igen, végig kérdezte az összes ismerősét, nem tudnak-e egy kis pult alól kapható esemény utánit, annyira titokban akarta tartani amúgy, mindegy, csak a szülei ne tudják meg 😆
2022. júl. 8. 18:40
 15/41 anonim ***** válasza:
95%
Majd akkor jelentsd be otthon, ha pozitív lesz a teszt. Addig minek hergelnéd fel a családot?
2022. júl. 8. 18:43
 16/41 Drakula ***** válasza:
88%

"És kiírod egy nyilvános oldalra?"

Ez egy anonim oldal...

14-eske

2022. júl. 8. 18:45
 17/41 anonim ***** válasza:
96%
Ha BÁRKI bemegy az ügyeletre/sürgösségire, ott felírják neki az esemény utánit, szóval nem atomfizika szerezni! És ehhez nem kell semmiféle szülö, senki, elég, ha a nö bemegy, és elmondja, hogy szüksége van rá.
2022. júl. 8. 18:46
 18/41 anonim ***** válasza:
38%
A "meg lehet oldani" meg "szereztem" az nem azt sugallja, hogy bement és felíratta.
2022. júl. 8. 18:52
 19/41 anonim ***** válasza:
70%

Jaj istenem a kötekedéstől csak kiröhögtetitek magatokat. Agysebészek, ha én bemegyek felnőtt nőként felíratni magamnak nem kell ott bevenni. A jóságos anyucik már megint itt vezetik le a feszkót, amíg apu a szeretőt döngeti.

Kérdező, nem vagy terhes. Ha a teszt negatív, az negatív. A hányinger ezer dologtól lehet. Csinálj még egy tesztet, hogy megnyugodj. Jó lecke, hogy ha a pasi annyira nem tisztel, hogy védekezzen akkor nem érdemel meg. Ilyen hülyegyerekekre ne pazarold az időd.

2022. júl. 8. 18:52
 20/41 anonim ***** válasza:
85%

De, egyébként életképtelen vagy mert azt se tudod egy terhességi tesztet mikor kell használni.

1. az eseményutáni akkora adag hormon hogy ki is maradhat tőle a menstruáció

2. a terhességi tesztet akkor célszerű megcsinalni ha már késik…de nálad ki tudja, mivel bevetted az eseményutánit

3. kb 2 héttel az együttlét után lehet tesztet csinálni

2022. júl. 8. 19:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!