Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció helyett barna...

Menstruáció helyett barna váladék.jelenthet babát?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Március 12.-én kellett volna meg jönnie a menszeszemnek de helyette barnás váladék van reggel néha este is 3. Napja. Menstruációs naptárat vezetek 1 éve mivel párommal 6év úgy döntöttünk babát szeretnénk.mindig pontos volt a menszeszem viszont 3 napja késik páromnak még nem szóltam nem szeretném ha bele élné magát.ilyen még nem volt mármint a barnázás.valaki volt hasonló helyzetbe? Jelenthet babát? Ha igen tesztelek és irány a nőgyógyászat. Előre is köszönöm:)

Ja és soha nem szedtem gyógyszert vagy ilyesmi és nem fáj vagy viszket oda lent

tegnap 19:10
 1/5 A kérdező kommentje:
6 év után úgy döntöttünk babát szeretnénk* el írtam izgulok:)
tegnap 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj. Ha van terhesség a barnázás nem biztos, hogy jót jelent, de nem ártana azért tudni, ha egyáltalán terhes vagy :)
tegnap 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
A menstruáció bármikor megváltozhat, régebben nekem is egyből megjött, most meg napokig barnázok előtte. Régebben az első nap fájt a hasam, az volt a legrosszabb, most meg a 3. Ebből kiindulva szerintem sajnos meg fog jönni:/ de csinálj nyugodtan tesztet, ha az megnyugtat és biztosra akarsz menni :)
tegnap 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak egy jó tanács, olyantól aki több évig várt a babára és tapasztalt már sok mindent: csak a pozitív teszt jelent babát! Soha, semmilyen jelnek, terhességi tünetnek titulált dolognak ne dőlj be! Sok felesleges stressztől megkíméled magad ha már az elején ehhez tartod magad: barnázol? hormonzavar, progeszteronhiány vagy csak kezdetleges menstruáció, de nem terhességi tünet! Ha 1 hét múlva se jelentkezik rendes menstruáció és egy határozott 2 csíkos teszt van a kezedben, akkor elkezdhetsz örülni, de csak visszafogottan :) Sok sikert!
tegnap 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Te valami hihetetlen türelmes vagy, kérdező. Nem az a típus aki sorra lövi el a teszteket. De most szerintem itt az ideje csinálni egyet.
tegnap 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!