Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kevés barna vér, pozitív teszt?

Kevés barna vér, pozitív teszt?

Figyelt kérdés
Most kedden kellett volna megjönnie a menzesznek, de nagyon sötét barna krémes állagú vér jött (gondoltam a menzesz elején szokott ilyen lenni,biztos az) , aztàn jött a szerda, ugyanolyan kevés mennyiségű barna vér. Ma ,csütörtökön gondoltam ellövök terhességi tesztet mert ilyen furán még sosem jött meg a menzeszem hogy 3 napig barnázzak. Mind a 2 pozitív lett!! Előzmény: ebben a hónapban a bimbóm is “fájt/érzékeny lett” ezért gyanakodtam terhességre. De mikor kedden megláttam a vért (barnázást) mondtam is a páromnak hogy megjött és nem vagyok terhes. Most is csak a furcsa helyzet miatt lőttem el a teszteket,és meglepetésemre pozitív. Mi lehet ez a barna vérzés 3 napja? (Azért holnap reggel is csinálok egy tesztet) 😂

dec. 19. 13:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
2%

A megtermékenyült petesejt beágyazódása a méh nyálkahártyájába · tudományos latin neve nidatio.

Ez okozza a barna vérzést. Teljesen normális!

Gratulálok! Terhes vagy!

dec. 19. 13:41
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
De hát ha csak most ágyazódik be akkor még nem hinném, hogy pozitív lenne a tesztje. 2 nap múlva ismételd meg a tesztet, hogy erősödik-e. Ja erősödik de még fennáll a barnázás mihamarabb kérj időpontot az orvoshoz valószínűleg egy kis progeszteron fog kelleni annak a hiánya illetve a nem elegendő mennyisége okozhat terhesség elején barnázást. Vagy a másik lehetőség, hogy sajnos kémiai lesz és pár nap múlva rendesen meg fog jönni. Sok sikert és minden jót neked!
dec. 19. 13:53
 3/17 anonim ***** válasza:
68%
A HCG szintje már a megtermékenyítés után 8-10 nappal elkezd emelkedni. Erre reagál a terhességi Teszt.
dec. 19. 13:58
 4/17 anonim ***** válasza:
95%

Ne beszéljetek már hülyeségeket, ez nem beagyazódas, ha kedden kellett volna megjönnie.

Sokaknak van ilyen barnázás a terhesség elején, kérdező. Lehet progeszteronhiány vagy más is, így látatlanban nem tudjuk, sajnos ez növeli a vetélés esélyét, de nyilván nem azt jelenti, hogy tuti elvetélsz.

dec. 19. 14:05
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
Pozi tesztekkel es barnazassal lehet mehenkivuli,progihiany,kezdodo veteles,hematoma is. Orvosi kompetencia. Ugyeletre mennék. Ne hagyd lerazni magad
dec. 19. 14:23
 6/17 anonim ***** válasza:
79%
Nekem RH összeférhetetlenség okozott a második két terhességemnél vérzést, hiába kaptam anti-D-t. Ha RH- vagy, akár az is lehet. Gyakoribb ok a progi hiány, hematóma. Szóval nem feltétlen van baj.
dec. 19. 14:41
 7/17 anonim ***** válasza:
90%

Nem akarlak megijeszteni, de ha sötétbarna vérzés van az a méhen kívüli terhesség egyik jele lehet. Én azonnal orvoshoz mennék.

Egy kevés élénk vér vagy világosbarna valami lehet akármi jelentéktelen, de a sötét színű, sűrű az nagyon egzaktul a méhen kívüli egyik jeleként szokták leírni.

dec. 19. 16:03
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
Orvoshoz menj mielőbb! Gondot jelezhet.
dec. 19. 16:07
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
Nekem mikor barnázás volt, rá egy hétre megjött rendesen. Kémiai terhesség volt. Orvost keress meg, max progi pòtlást tud adni.
dec. 19. 17:15
 10/17 anonim ***** válasza:
88%
Első válaszolònak! Már megtörtént nála a beágyazòdás,hisz pozitív a tesztje és 2 napja késik neki. A vérzés, mert a barnázás is vérzés sosem jelent jòt!
dec. 19. 17:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!