Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kevés barna vér, pozitív teszt?

Kevés barna vér, pozitív teszt?

Figyelt kérdés
Most kedden kellett volna megjönnie a menzesznek, de nagyon sötét barna krémes állagú vér jött (gondoltam a menzesz elején szokott ilyen lenni,biztos az) , aztàn jött a szerda, ugyanolyan kevés mennyiségű barna vér. Ma ,csütörtökön gondoltam ellövök terhességi tesztet mert ilyen furán még sosem jött meg a menzeszem hogy 3 napig barnázzak. Mind a 2 pozitív lett!! Előzmény: ebben a hónapban a bimbóm is “fájt/érzékeny lett” ezért gyanakodtam terhességre. De mikor kedden megláttam a vért (barnázást) mondtam is a páromnak hogy megjött és nem vagyok terhes. Most is csak a furcsa helyzet miatt lőttem el a teszteket,és meglepetésemre pozitív. Mi lehet ez a barna vérzés 3 napja? (Azért holnap reggel is csinálok egy tesztet) 😂

dec. 19. 13:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok mostmár egyre kevesebb és olyan mintha elmúlna(a színéből is ítélve : egyre inkább lesz csak sima fehér folyás féleség -mint a menzesz utolsó pillanatai/napja) . Szerintem holnapra el is fog múlni. Kértem időpontot orvoshoz , úgyis beszélni akartam vele néhány dologról és egyúttal meg is vizsgálhat. 😊
dec. 19. 17:40
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia , szerintem látogass el a nőgyógyászodhoz.

De viszont ha a teszt pozitiv , akkor biztos terhes vagy , szerintem .

dec. 20. 06:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Voltál dokinál? Mit mondott?
dec. 26. 21:03
 14/17 anonim ***** válasza:

A nidációt tekintjük a terhesség tényleges kezdetének. Természetes fogamzás esetén a petesejt spermium általi megtermékenyítésétől számított 6-7. napon kezdődik és a megtermékenytés utáni 12. napon ér véget.

A nidációt, vagyis az embrió beágyazódását általában nem kíséri fizikai fájdalom. Egyes nők azonban nyomást érezhetnek az alhasban vagy a mellekben, hányingert, fejfájást vagy hangulatingadozást is eredményezhet. A nidációt enyhe vérzés kísérheti, amelyet a beágyazódás során a méhnyálkahártya véredényeinek kisebb sérülései okoznak. Ez néha összetéveszthető a könnyű menstruációval. Sikeres nidáció után azonban rendszeres menstruáció nem jelentkezhet. Ez jelzi a terhesség kezdetét.

De inkább menj el orvoshoz.

dec. 26. 21:16
 15/17 anonim ***** válasza:

14-es

De ez nem eshet vérzés kimaradással egy időre 🙈

Tehát ez butaság ebben a közegben. Menstruáció időszakában ez a vérzés.

dec. 26. 22:12
 16/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok, megemlítettem a barnást vérzést , azt mondta ez teljesen normális. Kb 2 hét múlva megyek újra orvoshoz, addigra lesz szívhang is. Most még csak egy pici borsó nagyságú az ultrahangon ,vagy még akkora sem😅☺️
dec. 27. 20:08
 17/17 A kérdező kommentje:
És helyesbítenék: utólag gondolkodtam még .. nem sötétbarna vér , hanem világosabb barna. Akkor nem gondoltam hogy fontos a színe , és az által állapítottam meg hogy 2 napig benthagytam a betétet és amiatt volt sötétbarnának tűnő. Ne ítéljetek el : azért hagytam bent 2 napig mert látni akartam mennyi folyik annyi idő alatt./nekem ez fontos volt.
dec. 27. 20:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!