Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy mondjam el anyáéknak,...

Hogy mondjam el anyáéknak, hogy lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Meg fognak ölni... Csak egyszer feküdtem le a barátommal, és nem védekeztünk mert ő nem akart, viszont vettem be esemény utánit. Igen, tudom, hülye voltam én is... Azonban mostanában émelygek, néha rámjönnek hányingeres rosszullétek... Viszont a teszt amit csináltam negatív lett. Szóval nem értem...

2022. júl. 8. 17:25
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
19%

33, úú de még mennyire!😬😃

Főleg, hogy nem is nő vagyok 🤣🤣

2022. júl. 8. 20:08
 32/41 anonim ***** válasza:
95%

Egyébként tényleg sajnállak, mivel ha valaki egy ilyen kérdésnél is szeretőkre asszociál, annak bizony van egy szomorú aktualitása a saját életében ☹️

Btw, azt se írta sehol, hogy ő "kislány" lenne.

20 éves is félhet a szüleitől.

De úgy látom, túl sok az Izaura tv meg hát a saját gondok... ☹️☹️

2022. júl. 8. 20:11
 33/41 Andizsuzsi ***** válasza:
99%

"nem védekeztünk mert ő nem akart"

És ha a következő alkalommal sem akar, akkor mit fogsz csinálni?

2022. júl. 8. 20:22
 34/41 anonim ***** válasza:
98%
Azért merem remélni, ezután azonnal kirúgon azt az önző bunkó pasast...
2022. júl. 8. 21:09
 35/41 anonim ***** válasza:
96%
Esemény utáni után kb bármi normális, annyi hormon van benne...
2022. júl. 8. 22:26
 36/41 anonim ***** válasza:
98%

Nem védekeztetek, mert nem akarta... és ha nemibetegséget kaptál tőle?

Miért van az, hogy manapság ennyire a pasik kedvére akarnak tenni a nők, akár a saját egészségüket kockáztatva?

És ha elvetélsz? Vagy abortuszod lesz, és történik valami? Miértnem gondoltál magadra? És ő rád? Önző egy paraszt. Szabadulj meg tőle, később csak rosszabb lesz!

A teszt ritkán téved, de 1-2 napos terhességet nem mutat ki, 2-3 heteset már inkább.

2022. júl. 8. 22:47
 37/41 anonim ***** válasza:
88%
Miért kelle zt bonyolitani? Tesztelni kell pár nap mulva ha az is negativ akkor nincs gond, addig emg felesleges kelteni a pánikot.
2022. júl. 8. 23:02
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, ha valaki nem hajlandó gumit húzni, akkor egyszerűen meg kell mondani, hogy nincs szex. Ennyi, ilyen egyszerű.

Ha meg valaki tényleg a barátod, és nem csak valami agytalan, kanos dugócimbora, akkor ő sem fog neked rosszat akarni. Ha szerinte vállalható kockázat, hogy megromlik a szüleiddel a kapcsolatod, vagy akár tévútra megy a teljes életed, és ez arányban van azzal a "macerával", amit egy gumi felhúzása jelent, akkor ő nem téged szeret, hanem önmagát.

2022. júl. 9. 03:46
 39/41 anonim ***** válasza:
21%

Édes Isten 😂😂 valakinek az nem jutott eszébe lehet nem is Anyaországi?:)))

Tudjátok attól hogy valaki nagyarul beszél, vagy magyar az anyanyelve élhet más országba, ahol nem vényköteles a gyógyszer. Ez egy lehetőség, ami a sok okosnak eszébe se jut😂 én se ottani vagyok, s nálunk egyebek melett ezt is lehet vény nélkül kapni

2023. ápr. 17. 08:39
 40/41 anonim ***** válasza:
21%
+ egyszer teszteltem egy pozitívat ami után meg csináltam kb 3 tesztet ami negatív lett az elkövetkezendő napokba. Jóságosan mentem a nógyógyaszhoz és bum semmi baba. Szóval lehet hamist tesztelni akar pozitívat akar negatívat.
2023. ápr. 17. 08:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!