Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napja késik Predictor...

5 napja késik Predictor early teszt ennyire halvány. Sokkal erősebbnek kellene lennie... Vélemény?

Figyelt kérdés
[link]
2022. júl. 5. 08:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 A kérdező kommentje:
De ha hibás is, és a 2.csik lenne a tesztcsík, akkor is pozitív szerintem.
2022. júl. 5. 13:23
 52/75 anonim ***** válasza:
95%

Hát ha hibás, értelmezhetetlen. Ezért javasoltuk, hogy vegyél egy másik fajtát, az már egyértelmű. Főleg 5 nap

késésnél.

2022. júl. 5. 13:29
 53/75 A kérdező kommentje:
Rendben, majd jelentkezem hogy mi a helyzet.
2022. júl. 5. 13:33
 54/75 anonim ***** válasza:
91%
Drukkolok, hogy pozi legyen... ha gordítva is van benne lehet akár pozi is....de valóban hibásnak tűnik, egy másik teszt majd eldönti.
2022. júl. 5. 13:57
 55/75 A kérdező kommentje:

[link]

Neten találtam

Ez alapján lehet hogy nem hibás a teszt hanem tényleg annyira erős a HCG

De Max holnap újra tesztelek.

2022. júl. 5. 14:34
 56/75 anonim ***** válasza:
17%

Dehogynem!A rózsaszín kupak felöli a halványabb ahogy lennie kell a tiédnél pedig fordítva van.Nézd már azt a képet normálisan:D

A te teszted hibás de ettől függetlenül lehetsz terhes hisz jelzett halványan.Sok sikert!

2022. júl. 5. 14:49
 57/75 A kérdező kommentje:
A rózsaszín kupak felőli utolsó Predictor teszten a kontroll sokkal halványabb mint a tesztcsik.
2022. júl. 5. 14:52
 58/75 anonim ***** válasza:
11%

Kár ezen pörögni.Csak az energiát pazarlod ezzel.Elhiszem hogy babát szeretnél hisz én is így vagyok ezzel de ezt a diskurzust totál feleslegesnek tartom mert úgyis kiderül holnap hogy mi a helyzet:D

Ma is vehetnél tesztet és már nézhetnéd is igazából ennyi késésnél.

Vegyél X-epilt meg Livsane Benu patikás 10-es két darabos tesztet mert nekem ezek váltak be meg a Facelle Rossmannos is jó volt.Ha volt valami azt mutatta mind a 3 féle teszt.Ez a predi egy nagy rakás fos.Soha nem is vettem pont emiatt hogy sokszor bizonytalan amit mutat.

Predit hagyjad.Majd írd meg mi lett.Szerintem terhes vagy.

2022. júl. 5. 14:56
 59/75 anonim ***** válasza:
88%
Érdekes az biztos.Én ugyan pár éve teszteltem ilyennel de 1 hét késés után valóban erősebb volt a teszt csík de a kontroll nem sokkal volt halványabb,szépen látszódott az is.De akkor a másik lánynak akinek még van három napja menziig,neki is már annyira sok lehet a Hcg? Mondjuk neked ennyi késés után már ma is kimutatta volna egy másik teszt.3-4 nap késés után nekem a 25-ös tesztet délután csináltam és nagyon szép pozitív lett.
2022. júl. 5. 15:06
 60/75 anonim ***** válasza:
100%

59, neki már jó ideje késik. Akàr lehet borzaszto erős pozitív is.

De jól írod, a másik lány még a nem várt előtt van, neki mèg elég fura lenne, ha már olyan erős volna, hogy a teszt csík elszívja a kontroll csíkból a festéket.

5 nap után a 300 forintos teszt is megmutatja bármelyik vizeletből.

2022. júl. 5. 16:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!