5 napja késik Predictor early teszt ennyire halvány. Sokkal erősebbnek kellene lennie... Vélemény?
Hát ha hibás, értelmezhetetlen. Ezért javasoltuk, hogy vegyél egy másik fajtát, az már egyértelmű. Főleg 5 nap
késésnél.
Neten találtam
Ez alapján lehet hogy nem hibás a teszt hanem tényleg annyira erős a HCG
De Max holnap újra tesztelek.
Dehogynem!A rózsaszín kupak felöli a halványabb ahogy lennie kell a tiédnél pedig fordítva van.Nézd már azt a képet normálisan:D
A te teszted hibás de ettől függetlenül lehetsz terhes hisz jelzett halványan.Sok sikert!
Kár ezen pörögni.Csak az energiát pazarlod ezzel.Elhiszem hogy babát szeretnél hisz én is így vagyok ezzel de ezt a diskurzust totál feleslegesnek tartom mert úgyis kiderül holnap hogy mi a helyzet:D
Ma is vehetnél tesztet és már nézhetnéd is igazából ennyi késésnél.
Vegyél X-epilt meg Livsane Benu patikás 10-es két darabos tesztet mert nekem ezek váltak be meg a Facelle Rossmannos is jó volt.Ha volt valami azt mutatta mind a 3 féle teszt.Ez a predi egy nagy rakás fos.Soha nem is vettem pont emiatt hogy sokszor bizonytalan amit mutat.
Predit hagyjad.Majd írd meg mi lett.Szerintem terhes vagy.
59, neki már jó ideje késik. Akàr lehet borzaszto erős pozitív is.
De jól írod, a másik lány még a nem várt előtt van, neki mèg elég fura lenne, ha már olyan erős volna, hogy a teszt csík elszívja a kontroll csíkból a festéket.
5 nap után a 300 forintos teszt is megmutatja bármelyik vizeletből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!