Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napja késik Predictor...

5 napja késik Predictor early teszt ennyire halvány. Sokkal erősebbnek kellene lennie... Vélemény?

Figyelt kérdés
[link]
2022. júl. 5. 08:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
18%
Hát én ezt simán negatívnak mondanám
2022. júl. 5. 08:31
 12/75 anonim ***** válasza:
100%
Most megnéztem az én pozitív Predictoromat, és tényleg a kupak felőli volt nálam a tesztcsík (nemvárt előtt teszteltem, sokkal halványabb mint a kontroll). Viszont nekem a kontroll volt olyan erős, mint nálad a kupak felőli. Tudsz csinálni másikat most?!
2022. júl. 5. 08:31
 13/75 anonim ***** válasza:
78%
Viszont számomra ez az az eset, amikor csinálnék egy digitális clear blue-t. Szorítok nagyon.
2022. júl. 5. 08:33
 14/75 A kérdező kommentje:

[link]

Ezen már erősebb, de már fel órája csináltam. Én látom hogy pozitív. Az aggaszt, hogy ez az érzékeny teszt 5 nap késésnél ilyen halvány. Ja és fájnak a melleim, és mindjárt meg jön úgy érzem.

2022. júl. 5. 08:34
 15/75 A kérdező kommentje:
A digitális teszt lesz a következő. De csak holnapután csinálok hátha erősödik addig és nem jön meg
2022. júl. 5. 08:35
 16/75 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél inkább egy másik tesztet. Én évekkel ezelőtt csináltam ilyet, de a kupak felöli csík volt a teszt, a másik (ami neked halvány) a kontroll, hogy működik a teszt. 5nap késésnél már szinte mindegy milyet veszel, kimutatja
2022. júl. 5. 08:36
 17/75 anonim ***** válasza:
100%
Azt néztem én is,hogy a teszt csík erős és a kontroll a halvány.Másik fajtával kéne tesztelni.Ez lehet gyári hibás. Olyan mintha fordítva lenne benne a lap.
2022. júl. 5. 08:38
 18/75 anonim ***** válasza:
78%
Megnézted legalább a használati útmutatót, ahogy javasoltam? Csak mert nem csak a predictoron szokott a T csík lenni az első, és utána a C. Szerintem még mindig feleslegesen izgulsz, de ha neked így jobb, én elengedem ezt a témát.
2022. júl. 5. 08:39
 19/75 anonim ***** válasza:
72%
Ez egy nagyon erős pozitív, azért ilyen halvány a kontroll csík.
2022. júl. 5. 08:40
 20/75 anonim ***** válasza:
70%
Nem hiszem, hogy egymás után 2 gyárihibás tesztet kifogott. Inkább elszívta a festéket a control csíktól, annyira erős pozi. Ez persze még nem garancia az egészséges terhességre, de legalább nem ok a parára.
2022. júl. 5. 08:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!