5 napja késik Predictor early teszt ennyire halvány. Sokkal erősebbnek kellene lennie... Vélemény?
2022. júl. 5. 08:15
21/75 anonim válasza:
A kupak felőli oldalon van a tesztcsík, szóval a tiéd extra erős! :) nagy ritkán előfordul, hogy a tesztcsík elszívja a festékanyagot a kontroll részből, azért lehet az olyan halvány.
Én is azt javaslom, hogy csinálj egy másik tesztet, akár ma délután, de nem kell hogy 10es legyen, nyugodtan használj 25ös erősségűt. Szerintem az is pozitív lesz és kívánom is hogy az legyen! :)
22/75 anonim válasza:
Pozitív a teszted.Csak az a kérdés hogy erősödik e?Másik tesztet vegyél.
Nem muszáj a Clearblue digitális mert nem vagy vele előlrébb.Elég a sima Clearblue is.Van több fajta belőle.Én a korait vettem egyszer és szépen mutatta amit kell.
De ennyi késésnél már a 25-ös X-epilnek is jeleznie kell.Én vettem egy sima Clearbluet meg X-epilt mindig és mutatták a valóságot.
23/75 A kérdező kommentje:
2022. júl. 5. 08:46
24/75 anonim válasza:
Csinálj egy 25-öst, gratulálok! :)
25/75 A kérdező kommentje:
Hűha... Nem tudom elhinni.. Már javában készülnöm kéne munkába de csak ülök... És nemhiszem el.. Köszönöm mindenkinek a választ. Bízok benne hogy minden rendben lesz.🙏
2022. júl. 5. 08:53
26/75 anonim válasza:
Ezt nevezik dye stealer-nek. Amikor a tesztcsík elszívja a festékanyagot a kontrollcsíktól. Tehát ennyire magas a hcg-d, gratulálok!! (Gyakran tesztelő lányok, ejnye, hogy negatívnak láttátok)
27/75 A kérdező kommentje:
Mi meg már csüggedtünk a férjemmel, hogy 5 nap késés, ilyen érzékeny tesztnél ez már nem jót jelent... 😄😄 Hát ez hihetetlen 😄 köszönöm mindenkinek
2022. júl. 5. 09:09
28/75 anonim válasza:
Off, de 26-os köszi, én sosem tudtam mit jelent a dye stealer, de már több külföldi tesztelő nőnél is láttam a kifejezést. Így leírva nem találtam meg sehol. :)
29/75 A kérdező kommentje:
És még a kérdésem az lenne, Ezek szerint ma 4 hét 5 napos a terhesség. Mikor menjek orvoshoz, amikor lát is valamit? Tudom hogy korai nagyon,és nem sok mindent látni, de azért szeretném tudni, jó helyen tapadt-e meg.
2022. júl. 5. 09:19
30/75 anonim válasza:
Vegyél egy olcsó xepil tesztet, nekem az vált be a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!