Facelle halvany pozi, Predictor full negativ? Melyiknek hihetek?
Figyelt kérdés
Most
melyik teszt csap be ??? :(((
2022. jún. 23. 19:03
2/23 anonim válasza:
holnap, holnap után csinálj tesztet, én annak hinnék.
mikor (nem) kellene megjonnie?
3/23 anonim válasza:
nekem a facelle sosem volt pozitív ha nem voltam terhes, predictort nem használtam, de ahhoz képest hogy mennyibe kerül, sok negatív véleményt olvastam róla itt gyik-en
4/23 A kérdező kommentje:
Koran vagyok meg 7-8dpo. Csak olyan fura volt a kozerzetem es gondoltam csinalok facellet. Megorultem a halvany masodik csiknak es persze csinaltam egy predit is de az homezo. Facelle idon belul lett halvany csikos szoval fogalmam sincs. Felek csak rossz a teszt
2022. jún. 23. 19:07
5/23 A kérdező kommentje:
Holnap reggeli elso vizeletbol majd megismetelem. Hulyeseg volt ebbe bele fogni igy keso delutan..
2022. jún. 23. 19:09
6/23 anonim válasza:
7-8dpo? Még be se fejeződött a beágyazódás, ha terhes vagy. Állítom hogy egyik teszt sem pozitív…
Tesztelj 4 nap múlva, még lehet az.
8/23 anonim válasza:
Az csak a reagens helye ez nem pozitív
9/23 anonim válasza:
mindennapi “7. dpo-s halvány pozi nem látjátok?!’ kérdést add meg nekünk ma 😂😂🤦🏼♀️
10/23 anonim válasza:
Nekem a predi előbb pozítív mint a facelle, ha a predin nincs akkor nincs ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!