Létezik, hogy a facelle halvány pozitiv a Predictor pedig negatív? Ugyan abból a pisiböl
nem akarlak lelombozni, de nekem pont néhány napja volt egy havány pozi facelle tesztem, mellette ugyanabból a pisiből predictor early és one step tesztek teljesen negatívok voltak.
Ma, a 16. dpo-n is teszteltem, hátha, de negatív a teszt.
Én többet már biztosan nem veszek facelle tesztet, régen mindenki dicsérte, most meg sokmindenkit becsap
:(
Minden esetre tesztelj holnap is meg holnapután is ha nem jön meg, de ne csak facelle teszttel.
szerintem viszont száradási csík volt csak, mert ugyanabból a pisiből a predictor viszont negatív volt, és a 10-es one step is.
volt még otthon 2 db facelle teszt, 15. és 16. dpo-n is láttam a reagens helyét, csak már el tudtam dönteni, hogy egyértelműen szürke.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Ez volt az én kérdésem. Gondolhatod, hogy jobban örültem volna én is annak, ha valóban halvány pozi, és nem hülye száradási csík :(
Szia!
Nekem facelle egyértelmű halvány pozitív lett, másnap és utána való nap predictor full negatív.
Utána bebizonyosodott, hogy a facellenek volt igaza, mikor egy ugyanaz napon egyértelmű pozitív lett ismét a facelle.
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!