Facelle halvany pozi, Predictor full negativ? Melyiknek hihetek?
Figyelt kérdés
Most
melyik teszt csap be ??? :(((
2022. jún. 23. 19:03
11/23 anonim válasza:
szürke a csík.. ha rózsaszín lenne, akkor lenne pozitív. ez így negatív
12/23 A kérdező kommentje:
Mert
mar szaradas utan tettem ki. De majd kiderul mi lesz. Max semmi…
2022. jún. 23. 21:14
13/23 anonim válasza:
Egy, pozitív teszt száradás után is színes marad...
14/23 A kérdező kommentje:
Igazad van. Nem baj, majd kiderul lesz e valami vagy sem.
2022. jún. 23. 21:36
15/23 anonim válasza:
Én ezen nem nagyon látok semmit. Van valami, de nem olyan, mint a többi hasonló jellegű kérdésnél. :(
16/23 anonim válasza:
Köze nincs a halvány pozitívhoz, ami 7-8 dpo-n nem is csoda. Ne csesszél már ennyire ki magaddal! Ráérsz akkor tesztelni, amikorra nem várod. Miért jó ez az őrlődés meg fölösleges szemét gyártás?
17/23 A kérdező kommentje:
Ez van ha nem tud varni az ember…. :/
2022. jún. 24. 11:49
18/23 anonim válasza:
Nem. Ez van, ha az ember agya elborul és a józan ész már nem számít, csak a nagy akarás. Azért írom, mert voltam így. Keserves időszak volt. Próbálj vissza találni a realitásba és tesztelj ésszerű időben.
19/23 A kérdező kommentje:
Igen kedves utolso sajnos nekem mar 3 missed ab utan akkora orom lenne egy pozi teszt. Csak igy meg magamnak okozok kellemetlenseget hogy koran tesztelek.Most nem fogok egy par napig. Varok inkabb.
2022. jún. 24. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!