Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napja késik Predictor...

5 napja késik Predictor early teszt ennyire halvány. Sokkal erősebbnek kellene lennie... Vélemény?

Figyelt kérdés
[link]
2022. júl. 5. 08:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
Én 6+2-n voltam, amikor már látszott pulzálás és menstruáció szerint 8. hétre hívott vissza, ahol már hallottuk a szívhangot (méret szerint az embrió 7+3 volt akkor). Szerintem a 8. hét körül menj, ha semmilyen panaszod nincs (pecsételés, görcs, vérzés stb).
2022. júl. 5. 09:25
 32/75 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy úgy érzem mindjárt meg jön... Persze tudom hogy ez gyakori a terhesség elején.. De hát 6 év várakozás után félek is. Remélem minden rendben lesz
2022. júl. 5. 09:31
 33/75 anonim ***** válasza:
78%

Az normális érzés és meg is marad még jó ideig.6 hetesnél hamarabb nincs értelme orvoshoz menni mert semmit nem lát úgyse.De a 7.hét a tuti mert akkor már pulzálásnak minimum kell legyen de inkább szívhangnak.

6.héten petezsák van,szikhólyag és embriókezdemény és van akinek szívhang is de olyan is van akinek a 7.hét jelenik meg a szívhang.

Ezért a 7.hét eleje a tuti de ha izgulsz akkor menj a 6.héten.

2022. júl. 5. 09:34
 34/75 anonim ***** válasza:
66%

Érdekes, mert egyértelműen a kupak felőli a teszt csík ezen a teszt típuson. A kontroll csík ezen nekem mindig nagyon erős volt. Furcsa, két egymást követei teszt is hibás lenne?

Melyik csík jött elő hamarabb?

Én is vennék egy egyszerűbb, olcsóbb tesztet, mert ez úgy furcsa nagyon.

2022. júl. 5. 09:35
 35/75 anonim ***** válasza:
29%
Nézess hcg-t 2-3 naponta a 6. hétig. Az sok mindent láthatsz 😉
2022. júl. 5. 09:38
 36/75 A kérdező kommentje:

Veszek olcsóbb tesztet ma, az első csik rögtön a 2.később és egyre erősödött

Én azt hittem a 2.csikot kell nézni, de akkor is pozitív, szóval örülök. Mindenképp újra tesztelek

2022. júl. 5. 09:38
 37/75 anonim ***** válasza:
64%

Hcg vérvétel!

Magán laborba próbálj időpontot foglalni, 3000 Ft körül van, ha az szépen nő, akkor nincs baj.

2022. júl. 5. 09:41
 38/75 anonim ***** válasza:
79%
Ez egy tényleg nagyon erős pozitív! Gratulálok :)
2022. júl. 5. 09:47
 39/75 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm
2022. júl. 5. 09:52
 40/75 anonim ***** válasza:
32%
Még valaki írt ide kérdést. Nála is a teszt csík teljesen erős és a kontroll nem is látszik.Nem akarlak elkeseríteni de én még mindig azt mondom hibás a teszt.Gondolom gyártósoron készül és akkor ha valóban a benne lévő papír rosszul lett felrakva még rengeteg ilyen teszt van forgalomban. Más fajtát vegyél és reggel tesztelt újra. Én drukkolok,hogy pozi legyen 🙂
2022. júl. 5. 09:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!