Terhes vagyok, de a pasi nem akarja a babát. Tudnék lelkileg egészséges gyereket nevelni egyedül?
Decemberben lesz 6eves a nagylanyom. A biolog nemzojet kibaxtam mikor fel eves volt a gyerek. Semmit nem kertem tole (nem is tudott volna mibol, meghat akkor jogai lettek volna mert elkellett volna vallalnia az apasagot), 2 eve beprobalkozott hogy latni szeretne (bortonviselt, kabszeres) semmi eselyt nem adtam ra. Iden is probalkozott olyan szoveggel hogy mikor terhes voltam tole, o csinaltatott tesztet🤣🤣 mondom jo, vigyed a tesztet a gyamhivatalba es majd ertesitenek a szandekaidrol.. Hat semmi ilyen nem tortent
Na mindegy a lenyeg az, hogyha te ugy erzed hogy egyedul kepes vagy a feladatra, akkor csinald. De krva nehez lesz.
"lesz valahol egy gyereke, akit ő nem akar és nincs jogom megtenni ezt vele?!"
Neki sincs joga beleavatkozni a te testedbe!
Aki szexel, van esélye, hogy gyereket nemz ezáltal, ezzel mindenki vállalja a kockázatot.
Az, hogy neki lesz egy gyereke, akit nem akart egy dolog, neked meg lenne egy gyereked, akit akartál volna... Mivel a te testedről van szó, ő felette nem rendelkezhet, ennyi.
Engem egyedül nevelt anya, és őszintén mondom, nem hiányzott a nemzőm(direkt nem apát mondok).
De igen, gyerekkel is találhatsz normális párkapcsolatot
Nem is egy olyat ismerek, ahol a nevelő apa jobb apja volt a gyereknek, mint a biológiai.
Meg sok olyan apa is van, aki jobb lenne ha nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!