Bekövetkezhet a baj? sos-be szeretnék válaszokat!:’)
Figyelt kérdés
Pharnatex-et használtunk, viszont bennem ment el, mennyi az esély a teherbe esésre? Ez volt az első alkalom hogy bennem ejakuált. (Aktus előtt fürödtem, viszont a szem érmetestemet csak egy kis habos vízzel öblítettem le/át!) Miután végeztünk, egyből a fürdőszobába rohantam, mivel egy pöppet be pánikoltam, és egyből hüvely öblítést végeztem!:’) Nagyon nagy az esély a bajra? Válaszokat előre is, nagyon szépen köszönöm!!! 17/L2022. máj. 17. 20:10
11/28 A kérdező kommentje:
Ezelőtt mindig védekeztünk/védekezünk, mindig volt gumi, mivel hallottuk hogy van ez a tabletta, gondoltuk ki próbáljuk! Ez volt az első alkalom hogy nem használtunk óvszert ahogy fent le írtam. Nem arról van itt szó, hogy felelőtlenek vagyunk, mivel ezelőtt sem volt semmi baj! Balesetek történnek, én meg csak pár normális választ szeretnék kapni.
2022. máj. 17. 21:53
12/28 anonim válasza:
De előtte is tudtad, hogy működik, mégis "kipróbáltad". Most meg pánikolsz. Akkor minek kellett?
13/28 anonim válasza:
Meg egyáltalán most miért nevezed balesetnek, mikor ez egy tudatos védekezési forma akart lenni eredetileg?
14/28 A kérdező kommentje:
Azért próbáltam/próbáltuk ki, mivel pozitív visszajelzést-jelzéseket kaptunk róla, és gondoltuk akkor mi is adunk neki egy esélyt! Nem kell egyből az embert a legrosszabb akarattal be támadni lol
2022. máj. 17. 22:02
15/28 anonim válasza:
Akkor most mire a pánik, ha ennyi pozitív visszajelzést kaptatok? "Lol"
16/28 A kérdező kommentje:
Nem fordulhatok az internethez vagy az emberekhez?(: Csak biztosra szeretnék menni, semmi más
2022. máj. 17. 22:06
17/28 anonim válasza:
Biztosra majd 2 hét múlva fogsz tudni menni. A pharmatex meg nagyon nem tuti…
18/28 anonim válasza:
20 éve pharmatex mellett estem teherbe
19/28 anonim válasza:
A pharmatex inkább kiegészítő védekezésre megfelelő. Aki nem akar gyereket nem ezzel védekezik. Térjetek vissza az óvszerre vagy keressetek egy hatékony fogamzásgátló módszert.
20/28 anonim válasza:
Biztosat nem tud senki mondani, nem latunk beled, hogy uszkal -e most ott egy spermium erett petet keresve.
A 88 % azt jelenti, hogy 100 nobol 12 teherbe esik a Pharmatex mellett,, tehat eleg nagy esely. Hogy benne vagy-e, vagy nem, az majd ket het mulva kiderul.
2 hete mi volt , tan kiszakadt a gumi ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!