Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bekövetkezhet a baj? sos-be...

Bekövetkezhet a baj? sos-be szeretnék válaszokat!:’)

Figyelt kérdés
Pharnatex-et használtunk, viszont bennem ment el, mennyi az esély a teherbe esésre? Ez volt az első alkalom hogy bennem ejakuált. (Aktus előtt fürödtem, viszont a szem érmetestemet csak egy kis habos vízzel öblítettem le/át!) Miután végeztünk, egyből a fürdőszobába rohantam, mivel egy pöppet be pánikoltam, és egyből hüvely öblítést végeztem!:’) Nagyon nagy az esély a bajra? Válaszokat előre is, nagyon szépen köszönöm!!! 17/L

2022. máj. 17. 20:10
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
14%
Szia nem leszel terhes nyugi
2022. máj. 17. 20:13
 2/28 anonim ***** válasza:
92%

Keress rá erre a Googleban: "pharmatex babák".

Ez kiegészítő védelem.... egyáltalán nem biztonságos.

A hüvelyöblítést meg csesheted, mivel a sperma sokkal mélyebbre ment. (biológia óra??)

2022. máj. 17. 20:14
 3/28 anonim ***** válasza:
83%
Szóval az van pharmatex 88% biztonságot nyújt. Ami azt jelenti 12 nő, aki egy évig csak azzal védekezik teherbe esik. Ilyen fiatalon butaság engedned, hogy beléd élvezzenek, a végbeleden és a szádon kívül. Egyébként öblitgetheted, mert az halottnak a csók, semmit nem segít a valóságban, esetleg a leked most kicsit megnyugtattad. Ha biztosra akarsz menni vegyél esemény utánit és többet ilyent ne csinálj, mert az abortusz nagyon megtud viselni, tini szingli anyaság úgyszint két ember életet kár tönkre tenni.
2022. máj. 17. 20:20
 4/28 anonim ***** válasza:
96%
Ha biztosra akarsz menni, akkor eseményutánit vegyél be. Egyébként minden esély megvan a babára.
2022. máj. 17. 20:56
 5/28 A kérdező kommentje:
Pont a betámadó válaszokat szeretném elkerülni most jelenleg!! Esemény utáni tablettát körülbelül, lassan 2 hete vettem be, ez jelenthet valami jót? Meg olvasom, hogy vegyesek a vélemények ezzel a védekezési módszerrel!! Valaki 2 év után se esett teherbe! Próbálnám magam nyugtatni valamivel, szóval a válaszokat mint mindig, előre köszönöm!
2022. máj. 17. 20:59
 6/28 anonim ***** válasza:
96%

Nekem van 2 pharmatexes unokaöcsém, a kisebb húgom meg 15 éve nem esik teherbe megszakításos és időnként balesetes védekezéssel.

Lehet arányokat nézegetni de kár.

Reméljük a legjobbakat, normális fogamzásgátlót használj.

2022. máj. 17. 21:11
 7/28 anonim ***** válasza:
96%
Az annyit jelent, hogy eseményutánit két hete vettél be, hogy a legrosszabb, ami történhet, mivel akkor mostanában van a peteérésed, vagyis a legnagyobb az esély a terhességre. Mint látom sajnos elég együgyű teremtés vagy, a 12% kockázat nem azt jelenti, hogy te teherbe fogsz esni valaha is, csak megvan rá és túl nagy a rizikó, ezt bevállalni ebben a korban. Az esemény utáni meg nem vitamin amit lehet szedni egyiket a másikra. Egy félévben 1 darab az ajánlott, tönkreteheti a hormonháztartásod, ami erős hízáshoz vezethet stb. Az óvszeren, spirálon kívül igazából gyerekek nem szabadna mást használjanak, egyszerűen nem éri meg. Neked most nem megnyugodni kell, hanem elgondolkodni, ha ezt megúszod ilyent ne csinálj a jövőben egy ideig... Nem ártó szándékkal írtam, hanem azért, hogy kapj észbe.
2022. máj. 17. 21:11
 8/28 anonim ***** válasza:
95%
"Szappannal ne mosakodjon, vagy ne végezzen hüvelyöblítést közvetlenül a közösülés előtt vagy után, mert - az akár csak nyomokban jelenlévő - szappanos víz megszünteti a fogamzásgátló hatást. Közösülés után kizárólag külső tisztálkodás megengedett és legalább két órát kell várni mielőtt kézzel hüvelyöblítést végezne." Bár a használati útmutatót elolvasnátok.
2022. máj. 17. 21:17
 9/28 anonim ***** válasza:
98%

Csak nekem sántít ez a sztori?

Azt írod most ment el először benned. De 2 hete vettél be eseményutánit. Mire vetted be akkor? 🤣

2022. máj. 17. 21:39
 10/28 anonim ***** válasza:
97%
Na ez a baj azzal, hogy gyerekkorúak szexelnek agyba-főbe mindenféle tudás nélkül.
2022. máj. 17. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!