Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletta után 1 hónapban bekövetkezhet várandósság?
Szeretném feltenni a kérdésem, amiben laikus vagyok.
Így tapasztalatokat szeretnék, vagy segítség nyújtó válaszokat.
Előre is köszönöm szépen!
Babát szeretnénk a párommal.
3 hónapig szedtem a Novynette nevű fogamzásgátló tablettát, lassan 1 hónapja nem szedem.
Az utolsó megvonásos vérzésem normálisan megjött ( ami Július 4.-Július 8. tartott ), viszont a ciklusaim 28 naposak és ha jól gondolom az ovulációm Július 18-án volt.
Krémesebb állagú folyásom volt, és a petefészkemnél jobb és bal oldalt szúrkálásokat tapasztaltam, ebből következtettem esetleges peteérésre.
Viszont kissé véres folyásom nem tudom miből kifolyólag keletkezhetett?
A párommal együtt voltunk az ovuláció előtt és után is.
Mivel nem igazán vagyok jártas a fogamzásgátló utáni tapasztalatokból, így kérdeztem ezzel kapcsolatosan orvost is, aki szerint bármikor bekövetkezhet a tabletta után fogamzás.
Nem szeretnék a naptár módszerre hagyatkozni, de ha a párommal együtt voltunk ovuláció előtt is, akkor mostanában kell hogy bekövetkezzen a beágyazódás.
Első vagyok, nekem van a telefonomon egy menstruációs naptár, amiben be lehet jelölni, mettől meddig tartott a menzesz és hány naposak a ciklusok.
Az enyém azt is mutatja, mikor van ovulációm és megbízható.
Mert a többi hónapot ia mutatja peldául, hogy mikor fog megjönni.
Ha beírod play áruházba, hogy menstruációs naptar, akkor "ciklus naptár" néven fog szerepelni, pink színű a képe, amin egy női fejforma van és virágok is vannak körülötte, vagyis olyasmik. Én szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!