Közép időbe vagyok erezhetem a pete-érést ?
Figyelt kérdés
Ingerlékeny,alhasam-petefészeknél néha görcsöl izomláz szerű érzés érzek szeretnék babát (?)2022. ápr. 16. 19:01
11/21 anonim válasza:
Ne kössünk már mindenbe bele könyörgöm. Ez az oldal nem arra lett kitalálva.
12/21 anonim válasza:
A peteérést SENKI se érzi,mivel az egy folyamat. Van rá kb egy hónapod.
Amit megérezhetsz,az a tüszőrepedés vagyis az ovuláció.
13/21 anonim válasza:
Van olyan hogy középidős fájdalom, bevallom nekem jobban fáj mint a menzesz. Amikor kilökődik a petesejt, akkor van ez a fájdalom. Így jött össze elsőre a gyerekünk.
14/21 anonim válasza:
13!
"Mikor kilökődik a petesejt" ez az ovuláció vagy tüszőrepedés.
15/21 A kérdező kommentje:
Akkor lehet azt érzem
2022. ápr. 16. 20:59
17/21 anonim válasza:
Kettesnek igaza van, nem akarsz megtanulni legalább az anyanyelveden gyerekvállalás előtt..? Ezt fogod továbbadni?
18/21 A kérdező kommentje:
Én nem értem ezt a sok rossz embert köszi kedves utolsó
2022. ápr. 16. 21:48
19/21 anonim válasza:
"Ingerlékeny,alhasam-petefészeknél néha görcsöl izomláz szerű érzés érzek szeretnék babát (?)"
Ingerlékeny vagyok. Az alhasam a petefeszkemnel neha gorcsol es izomlaz szeru erzest erzek. Szeretnek babat.
Kedves kérdező!
Bar nem a nyelvtani helyesseg megallapitasa, illetve korrigalasa volt a kerdes... de mivel sokan beled kotottek es nem értetted, hogy miert, megmutattam.
A valasz a kerdesedre: erezhetsz ovulacios fajdalmat, igen.
20/21 anonim válasza:
Utolsó, te meg ékezetek nélkül írtál. Az sokkal rosszabb. 😅🤣 Bagoly mondja verébnek szituáció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!