En reagalom tenyleg tul??
Parommal az elobb vesztem ossze mert szerinte tul reagalom a baba temat. Regota terveztuk hogy szeretnenk babat es meg is beszeltuk hogy ebben az evben elkezdjuk a probalkozast. Ma kozoltem vele hogy meggondoltam magam a bizonytalan helyzet miatt.
Tudjuk mi folyik a szomszedban( Ukran-Orosz haboru)
Honnan tudni nekunk mikor kell menekulni innen? Terhesen hova mennek ha arra kerulne sor? Igazabol en is nagyon szeretnek babat de nem akarom veszelybe sodorni mar a terhesseg alatt.
Ti be mernetek ezt most vallalni?
Háború alatt is születtek gyerekek.
Mindig lesz valami
Járvány, magas árak, ect..
Én igen. Tökéletes pillanat nem lesz, váratlan helyzetek bármikor adódhatnak (sajnos).
Persze, ha rövidtávú veszély van (betegség, hitel lejárta, mittudomén), az más kérdés, de egy háborúnak a végét várni, ami a szomszéd országban van és ki tudja, mikor lesz vège... Nem tudom, én nem ehhez kötném. Nem ideális nyilván, de a világháborúk alatt, a fronton is születtek gyerekek, egy teljes generáció felnőtt.
Párodnak van igaza.
Ukrajna nem nato tagállam, könnyű megtámadni.
Magyarország nato tagállam és a nato, aminek háromszoros hadiereje van az oroszhoz képest bármelyik tagállam támadása esetén szétbombázza az oroszokat, nem akarják ezt ők sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!