En reagalom tenyleg tul??
Parommal az elobb vesztem ossze mert szerinte tul reagalom a baba temat. Regota terveztuk hogy szeretnenk babat es meg is beszeltuk hogy ebben az evben elkezdjuk a probalkozast. Ma kozoltem vele hogy meggondoltam magam a bizonytalan helyzet miatt.
Tudjuk mi folyik a szomszedban( Ukran-Orosz haboru)
Honnan tudni nekunk mikor kell menekulni innen? Terhesen hova mennek ha arra kerulne sor? Igazabol en is nagyon szeretnek babat de nem akarom veszelybe sodorni mar a terhesseg alatt.
Ti be mernetek ezt most vallalni?
Igy van nem vagyok meg terhes es a jelen helyzetben felek is az lenni. Ez az igazsag. Felek attol ha ne adja az eg itt is barmi baj lenne akkor felelos lennek mar nem csak magamert hanem egy kis eletert is!
Paromnak csak azt mondtam ez nem jelenti hogy soha nem akarok babat tole , csak ebben a pillanatban nem. Beszeltunk mar azota es o is igazat ad nekem igy varunk a baba temaval.
Borzalmas a hireket hallgatni hogy szoptatos anyaknak a felelmtol elapad a tejuk, a boltokban mar tapszer nincs peladul Kijevben akkor mivel etessen egy par hetes babat? Remelem itt sosem kerul sor ilyenre.
Tegnap ugyanezt veséztük ki a férjemmel.
Ő tart tőle, én nem.
Még megrágjuk.. szerintem ez lecseng pár hét alatt, de legalább kiderül mi is lesz.
Engem a gazdasági vonzata jobban izgat, mert 3. Baba a téma.
Elsővel nem izgulnék ezen.
Dédim hátárakötve nagymamámmal várta a dédipapát haza a 2. Vh-ban, hasában a3. Gyerekkel ( elsô meghalt sajnos) majd hazatért a papa.. lett 4. Majd özvegy lett a dedim, mint kiderült papíron csak..
Aztán lett még 2 gyerekük..
Nagymamám megélte 56-ot incidense is volt.
Nagyapám is.. 15 éves suhancként mázlija volt.
Az összes haverját kivégezték..
Mégis ittvagyunk mi..
Most sopánkodtak, hogy nem gondolták, hogy megint ezt kell megélni..
De akkor is születtek gyerekek..
Szóval ezen én nem görcsölök.
Mire megfogan és meg is szülök, addigra valószínűleg rossz álom lesz.
Ha nem, akkor vészterv a fejemben, hogy legyünk önfenntartóak.
De hitelmentesen, kisvárosban a Dunántúlon, nagy telekkel, közelben bunkerekkel, sajàt föld alatti pincével én könnyen dumálok..
Igen azért a vészterv van a fejemben, de nem gondolom, hogy szülséges lenne akármi ilyesmi.
Tejóég ilyeneken ráérsz gondolkodni?
Ennyi erővel akkor ne szülj soha mert mindig jön majd valami.
19 hetes terhes voltam az első gyerekkel, mikor bejött MO-ra a COVID. És az nem csak a szomszédban volt, hanem itthon is. Mégis megszültem...
Még mindig COVID van, és tudatosan vállaltuk a tesót. Erre nem sokkal a szülés előtt kitört a szomszédban a háború. Mit csináljak, pánikoljak? Ha menekülni kell, ez a gyerek akkor is kijön belőlem valahol, valahogy...
Sose lesz jó időpont, mert bármikor bármi lehet. Szvsz megijedtél az egésztől, és most van egy jó indok, hogy miért halasszatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!