Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja erre a hónapra?

Ki nem várja erre a hónapra?

Figyelt kérdés

Van kedvetek beszélgetni ?

Mióta próbálkoztok? Melyik napra nem várjatok? Mikor teszteltek először 🥰

2022. febr. 14. 17:41
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/338 anonim ***** válasza:

F! Mikor tesztelsz újra? Neked pozitív volt az előző igaz?

Amíg nem jön meg van remény. Én érdekes de egészen átmentem ilyen nyugodtba. Mondjuk én szombaton akarok először tesztelni. Valószínű csütörtöktől stresszelek rá majd megint.

Sz

2022. febr. 21. 14:36
 152/338 anonim ***** válasza:

Kedves Sz!

Elvileg az elkövetkező 3 napban jön a teszt amit rendeltem.

Addig próbálok nyugodtan maradni és nem ki kergetni a páromat a világból azzal hogy menjünk tesztet venni 😂

Szerdán kell megjönnie 2 nap,remélem ki tudom várni.

Szorítok, írj majd hogy mi volt, vagy ha érzel valamit.

Nemtudom hogy pozitívnak számít e a tesztem, eléggé halvány volt, és ma már a teszten alig látom a 2.csíkot. Szóval negatívnak veszem.

Azt mondják jó, ha nyugodt vagy... Hát én ugyanolyan vagyok mint eddig menzesz elott. Talán annyi hogy sokkal több pattim jött ki, a nyakamon és a mellkasomon is ami nem jellemző.

Ja és a 3x rózsaszín nyák 1 csepp. Elvileg a fájdalmak és a pöttyök egybe vágnak a beágyazódás lehetséges időpontjával.

Varunk... Nem lehet mást tenni.

Írj majd hogy milyen lett e teszt, vagy ha érzel valamit.

Jó más tapasztalait is olvasni.

F.

2022. febr. 21. 15:10
 153/338 anonim ***** válasza:

Én semmi furát nem veszek észre. A hátamon begyulladt egy-két patti, de nekem sajnos mindig csúnya a hátam és a közeledő menstruációval mindig rosszabb. Szóval semmi különös. Mielőtt megszokott jönni előtte 1-2 nappal már kezdődik nálam a migrén. Arra leszek kíváncsi hogy alakul,meg picit félek is, hogy bemerjek venni gyógyszert vagy ne. Valószínű akkor ellövök egy tesztet és attól függően döntök majd. Ha egyáltalán fog fájni a fejem. Bár amilyen szerencsés vagyok ha sikerül a baba én tuti a fejfájós össze-vissza hányós kismama leszek. 🤣

Sz

2022. febr. 21. 15:19
 154/338 anonim ***** válasza:

Kedves Sz!

Nekem 2 napja szét robban a fejem, nem vettem be gyógyszert 😂

Ha én hányós leszek szerintem nevetve fogok hányni az örömtől 🤣

Szorítok.

F.

2022. febr. 21. 15:27
 155/338 anonim ***** válasza:

Rajtam látja a férjem, hogy ki vagyok teljesen. :( De itt a kislányom és valamennyire tudja terelni a gondolataim❤️

Erősödik a barna, úgyhogy tuti eldőlt már ez nálam. :) Még van egy facelle és 2db xepil tesztem de szerintem marad a következő hónapra. 🤷

Azért még Titeket olvaslak, hogy alakul. 😊😘

B.❤️

2022. febr. 21. 17:12
 156/338 anonim ***** válasza:

Párom is ki van ettől már...

Legyen már Szerda és jöjjön meg de komolyan.

Kezdődjön már egy új hónap, tele lehetőségekkel.

Írjatok majd mizujs veletek,kíváncsi vagyok!❤

F.

2022. febr. 21. 17:15
 157/338 anonim ***** válasza:
100%
Én bevallom őszintén próbálom titkolni a párom elől, hogy mikor mennyire vagyok feszült emiatt. Nem szeretném ha azt érezné az együttléteink csak a gyerekgyártásról szólnak meg még csak az első éles hónap és picit szégyellem is vagy nem tudom, hogy így megkattantam.
2022. febr. 21. 20:02
 158/338 anonim ***** válasza:
100%

Eddig én is próbáltam, de látja rajtam.

Alkalmaztuk a kötelező együttléteket,hát nem kellett volna,nem szabad hogy erről szóljon.

Akkor kell amikor megkívánjuk egymást és azóta tartjuk magunkat ehez.

2022. febr. 21. 20:07
 159/338 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Csatlakozhatok én is? :)

Szerdára nem várom, ez az első próbálkozós hónapunk a kistesóval. 12 dpon negatív tesztem volt, sok esélyt nem fűzök már hozzá…

2022. febr. 21. 23:02
 160/338 anonim ***** válasza:
Te se add fel. Nem egy történetet olvastam ahol csak a 13.ik vagy utána mutatta ki a teszt. 😊
2022. febr. 22. 06:34
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!