Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja erre a hónapra?

Ki nem várja erre a hónapra?

Figyelt kérdés

Van kedvetek beszélgetni ?

Mióta próbálkoztok? Melyik napra nem várjatok? Mikor teszteltek először 🥰

2022. febr. 14. 17:41
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/338 anonim ***** válasza:

Nekem most eltűnt a barnázás, reggel volt csak 🤷 mint minden hónapban kezdek ilyenkor már kikészülni és feladni az egészet. 🤷 Holnap már 11. Dpo 🙏

B.❤️

2022. febr. 20. 22:43
 142/338 anonim ***** válasza:

12 dpo... éjjel megint arra ébredtem hogy melegem van mint 2 napja éjjel,akkor is és ma is 36.8 a hőm. Többször mertem hajnalban annyira melegem volt, és 37 is mutatott.

Egyik nap 36.8 a reggeli hő,le ment 2 napra 36.6ra majd ma megint 36.8

Tegnap este megint volt egy picike rózsaszín nyák 1 csepp.

Én ezt már nemtudom hova tenni.... olvastam hogy a beágyazódas miatt le mehet a hő aztán újra fel.(???) 2 nap a menzeszig ilyenkor már le szokott esni. Na és a tegnapi halvány teszt 20as.... jajjjajjjj

F ☺️

2022. febr. 21. 06:54
 143/338 anonim ***** válasza:

Kedves Sz!

Várd meg a késést, nagyon nehéz tudom, de nézz meg engem. Itt őrlődök 2 nappal a menzesz elott mert nem -bírtam ki 3 napot. Nem jó ötlet...

B Te ne add fel, a barnázás jó jel ;) én is bízom benne hogy jó jel a rózsaszín nyák .

2022. febr. 21. 06:56
 144/338 anonim ***** válasza:

Nekem egész éjszaka élesen szúrkált a jobb oldalam. Viszont a ma hajnali teszt negatív. Már mutatnia kéne halványan ha lenne valaki bent nem?🙄

Ti kibírtátok? Nem teszteltetek?😊

B.

2022. febr. 21. 08:45
 145/338 anonim ***** válasza:
100%

Kedves B!

Én is tegnap teszteltem, az eredményt tudod.

Megbántam, várnom kellett volna amíg megjön vagy nem jön. Borzalmas érzés hogy nemtudom mi van, a hőm fent van.

Ahogy számolom a napokat és amikor először jelentkezett a rózsaszín nyák,hasfájás pont a beágyazódas kezdete és a 2.nyák pedig a beagyazodas vége.

11 dpo nap egyáltalán nem biztos hogy mutatnia kellene. Ne kenődj el.

Sok nőnek csak a nem várt után jelzi pár nappal.

Ritka ha előtte már van annyi hcg.

Gondolj bele, 7-10nap a beágyazódas utána még kell pár nap amíg a hcg mutatható lesz.

Szóval, nem nem biztos. Tesztelj pár nap múlva!

F ❤

2022. febr. 21. 08:50
 146/338 anonim ***** válasza:

Na nekem 15.dpo-ra megjött. 14.dpo-n szokott, de nyilván néha lehet később reped a tüszőm, ilyenkor mindig 15.nap. pedig reggel még reménykedtem... bár tuti, ha 12.dpo 10-es teszt negatív és az ovu tesztek sem pozik, akkor nincs baba. Egyikőtök sem jóstesztel? Nekem a fiammal pozi volt az ovuteszt 13.dpo-n, barátnőmnek szintén, bár ő nem jósolni akart, csak ovus tüneteket érzett ezért nem igazán értette, utána kapcsolt, mi van, ha baba és a hcg teszt pozi is lett.

Na új hónap új remény :)

Hajrá többiek, olvasgatlak tovább titeket és megy a drukk :)

I.

2022. febr. 21. 08:59
 147/338 anonim ***** válasza:

Kedves I!

Nagyon sajnalom!

Igen új hónap új remények. :)

Háát,jósteszt.... őszintén,bennem van a kis ördög mert gondoltam rá, de még sosem használtam ilyen tesztet, annyit tudok hogyha 2 csíkos akkor mehet a hájra :D

Terhesseg alatt nemtudom mitt kell nézni rajta, és sokaknál olvastam hogy a jós jó lett a hcg negatív. Szóval...maradok a jó öreg hcg tesztnél :D

2022. febr. 21. 09:04
 148/338 anonim ***** válasza:
F voltam 🙋‍♀️
2022. febr. 21. 09:07
 149/338 anonim ***** válasza:

Szerintem én is csatlakozok Hozzád I!

Nem tetszik ez a barnázás, meg fog jönni. Kicsit el vagyok keseredve :( Mostmár várom, hogy jöjjön meg..és új hónap! ❤️

Neked szurkolok F! ❤️ Van valami fejlemény? :)

B.

2022. febr. 21. 13:25
 150/338 anonim ***** válasza:

Kedves B!

Semmi fejlemény, az éjszakámon kívül. Fennt van a hőm, fáj a fejem, és néha be görcsöl a hasam. Én is már várom hogy meg jöjjön mert ez a bizonytalanság annyira rossz.

Soha többet nem tesztelek előbb.

Ami az elkeseredést illeti,bőgni tudnek egesz nap.

Szorítok én is Neked.

Amíg nem vérzünk addig van remény! :D

F 💚

2022. febr. 21. 14:27
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!