Olyan igazságtalan az élet. Hozzánk miért nem jön már a baba? :- (
Tagnap néztem a tévét, és benne volt, hogy Rubint Réka már megint terhes, olyan szomorú lettem, hisz mi régebb óta próbálkozunk, mint ahogy ők elhatározták, hogy akarnak még egy babát.
Utánanéztem egy cikknek:
"Emlékeik szerint Norbi körülbelül fél éve kezdte el mondogatni, hogy szeretne egy harmadik babát... De azt álmukban sem gondolták volna, hogy szinte az elhatározás pillanatában megfogan majd a kis utód!"
Nekik miért jön össze minden, meg a többi embernek is?
Elhatározzák, hogy gyerekük lesz és egyből sikerül! Mi meg csak várunk és várunk.
:((((
Szia!
Annó Én is indítottam egy kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Nos!
Normális is meg nem is amit érzel!Nekem is összeszorul a szívem,ha arra gondolok,hogy nekik jön,nekünk meg nem!
De szerintem ez normális!10 hónapja nem jön hozzák sem a gólya,a tesóm barátnőjének az első hónapban összejött!
CSAK tudni kell örülni más boldogságának is!
Én ugyanúgy rajta voltam 4-5 hónapig a babaoldalakon és a véleményem egyezik veled,nem lehet nem rágörcsölni!
A másik az,hogy nagyon komplikát volt az életem az elmúlt 2 hónapban,nem görcsöltem a babára,mert nem volt időm,mégsem jön :-(
Na most akkor mi van???
Igazatok van, köszönöm a válaszokat!
Megpróbálok más boldogságának is örülni és nem irigykedni, ez nem pozitív hozzáállás. Remélem sikerülni fog! :)
Sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!