Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olyan igazságtalan az élet....

Olyan igazságtalan az élet. Hozzánk miért nem jön már a baba? :- (

Figyelt kérdés

Tagnap néztem a tévét, és benne volt, hogy Rubint Réka már megint terhes, olyan szomorú lettem, hisz mi régebb óta próbálkozunk, mint ahogy ők elhatározták, hogy akarnak még egy babát.

Utánanéztem egy cikknek:

"Emlékeik szerint Norbi körülbelül fél éve kezdte el mondogatni, hogy szeretne egy harmadik babát... De azt álmukban sem gondolták volna, hogy szinte az elhatározás pillanatában megfogan majd a kis utód!"

Nekik miért jön össze minden, meg a többi embernek is?

Elhatározzák, hogy gyerekük lesz és egyből sikerül! Mi meg csak várunk és várunk.

:((((

2010. szept. 10. 12:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Sosem értettem, hogy miért kell a magyar embereknek a másik boldogságával, gazdagságával, stb. törődni. Érdekes, hogy a bajaikat már nem irigyli senki sem. Ez nem egészséges hozzáállás. El kell fogadni, hogy ilyen az élet, mellesleg én vallom, hogy mindennek ára van. Azért, hogy nekik legyen babájuk más valamiről le kellett mondaniuk, amiről Neked viszont még nem kellett. Inkább törődj a saját életeddel, törődj a szerelmeddel, a munkáddal, a szeretteiddel. Jönni fog az a baba hidd el.
2010. szept. 10. 14:10
 22/25 anonim ***** válasza:
Tényleg nem érdemes mások életén keseregni. Bár nagyon szeretnék babát, engem sosem keserít el másnak a terhessége. Egyébként a Rubint Réka témához annyit fűznék hozzá, hogy ki tudja azt, hogy tényleg elsőre, 2-3 hét alatt összejött?? Utólag lehet sok mindent mondani...
2010. szept. 10. 14:16
 23/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Annó Én is indítottam egy kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Nos!

Normális is meg nem is amit érzel!Nekem is összeszorul a szívem,ha arra gondolok,hogy nekik jön,nekünk meg nem!

De szerintem ez normális!10 hónapja nem jön hozzák sem a gólya,a tesóm barátnőjének az első hónapban összejött!

CSAK tudni kell örülni más boldogságának is!

Én ugyanúgy rajta voltam 4-5 hónapig a babaoldalakon és a véleményem egyezik veled,nem lehet nem rágörcsölni!

A másik az,hogy nagyon komplikát volt az életem az elmúlt 2 hónapban,nem görcsöltem a babára,mert nem volt időm,mégsem jön :-(

Na most akkor mi van???

2010. szept. 10. 16:36
 24/25 A kérdező kommentje:

Igazatok van, köszönöm a válaszokat!

Megpróbálok más boldogságának is örülni és nem irigykedni, ez nem pozitív hozzáállás. Remélem sikerülni fog! :)

Sok sikert mindenkinek!

2010. szept. 10. 18:01
 25/25 anonim ***** válasza:
A napokban olvastam egy cikket,amiben Réka azt nyilatkozta, hogy 1,5 éve!! szerettek volna már babát. na, ennyit a Norbi "rögtön összejött" dumájáról, legalább egyet hazudnának:(
2010. szept. 22. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!