Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olyan igazságtalan az élet....

Olyan igazságtalan az élet. Hozzánk miért nem jön már a baba? :- (

Figyelt kérdés

Tagnap néztem a tévét, és benne volt, hogy Rubint Réka már megint terhes, olyan szomorú lettem, hisz mi régebb óta próbálkozunk, mint ahogy ők elhatározták, hogy akarnak még egy babát.

Utánanéztem egy cikknek:

"Emlékeik szerint Norbi körülbelül fél éve kezdte el mondogatni, hogy szeretne egy harmadik babát... De azt álmukban sem gondolták volna, hogy szinte az elhatározás pillanatában megfogan majd a kis utód!"

Nekik miért jön össze minden, meg a többi embernek is?

Elhatározzák, hogy gyerekük lesz és egyből sikerül! Mi meg csak várunk és várunk.

:((((

2010. szept. 10. 12:18
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Én is csak erre tudok már gondolni, hogy azért nem jön még, mert nem akar, vagy még nem tud. Nem áll még készen a kis lelke, hogy leszülessen ide hozzánk. Még várnunk kell, hogy találkozhassunk.
2010. szept. 10. 12:45
 12/25 anonim ***** válasza:
Én is arra gondoltam már, hogy nem kéne itt lógni az oldalon, mert akkor egyfolytában erre gondolok.:((
2010. szept. 10. 12:46
 13/25 anonim ***** válasza:
te amúgy hány éves vagy? Én 26. Mi 9 hónapja nem védekezünk, viszont kb. 3 hónap mondható igazi próbálkozásnak, mert előtte be volt kavarodva a ciklusom.
2010. szept. 10. 12:47
 14/25 A kérdező kommentje:

Én egyszer csatlakoztam itt egy olyan csapathoz, akiknek elegük lett abból, hogy egyfolytában itt lógnak. 1 hónapig fel sem néztünk ide, de akkor sem történt semmi. Gondoltam akkor is a babára, csak nem olvastam el minden kérdést. 1 hónap elteltével pedig fokozatosan visszaszoktam ide.

De egyébként meg olyan jó veletek beszélni, megosztani egymással örömünket, bánatunkat. Ti vagytok a támaszaim!!! :)

2010. szept. 10. 12:49
 15/25 A kérdező kommentje:
22 vagyok, mi 1 éve próbálkozunk. De azt hiszem hormonzavarom van, szóval ebben a ciklusban felkeresek egy nőgyógyászt.
2010. szept. 10. 12:49
 16/25 anonim ***** válasza:
Közhelyeknek tűnnek,de én mindkettőben hiszek:semmi nem történik véletlenül, és minden fejben dől el.Nincs még itt az ideje,hogy babád legyen.Az okot sokszor nem tudja az ember,aztán vagy kiderül vagy nem.Amikor mi összeházasodtunk a férjemmel,megbeszéltük,hogy egyből jöhet a baba.Így abba is hagytuk a védekezést.Az első együttlét után arról beszélgettünk,hogy vajon mennyi idő lesz,míg terhes leszek.Úgy gondoltuk, hogy biztos lesz pár hónap.Akkor még eszünkbe sem jutott,hogy azonnal sikerülni fog.Két múlva már tudtam,hogy terhes vagyok, éreztem.És úgy is lett.Azóta egy éves a gyermekünk.Nem attól nem jött még össze,mert ezt az oldalt olvasgatod,hanem még nincs itt az ideje.Ha ezt el tudod fogadni, de igazán, akkor össze fog jönni.Én nagyon drukkolok,és mielőbbi gyermekáldást kívánok.
2010. szept. 10. 12:54
 17/25 anonim ***** válasza:
26%

Ez annyira csúnya, gusztustalan dolog, kedves Kérdező! Nem vagyok híve a Rubint-féle párosnak, nem is nagyon érdekelnek, csak egyszerűen nem tudom megérteni, miért kell másra irigykedni? Inkább örülnél, hogy valahol megszületik egy új élet, ha még most rögtön nem is nálatok. Annyira jellemző az emberekre ez a hozzáállás manapság! Tessék örülni más boldogságának, nem irigykedni! Hidd el, neked is sokkal könnyebb lesz, ha nem más örömén keseregsz, hanem örülsz a saját boldogságodnak, mert kétlem, hogy neked, kedves Kérdező, nem jutna az élet apró örömeiből!

Talán ha változna a hozzáállásod, akkor kopogtatna felétek is a gólya!

Ne haragudj, nem leszúrásnak szántam, csak felbosszantott, hogy más boldogsága miatt keseregsz!

2010. szept. 10. 12:57
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem akartam először írni, de a Rubint-házaspár csak kihozza belőlem.

1. Biztosan nem láttátok akkor azt a Fókusz adást, amelyikben kb. egy éve(!) Norbi elkísérte Rékát UH-ra, hogy majd ott megláthassa először, hogy tényleg baba van-e. Fülig vigyorral mentek - természetesen egy komplett tv-stábbal a nyakukban - és az orvos azt mondta, hogy sajnos, sorry, ez most nem baba, valami más miatt késhetett. Ez a riport azért maradt meg bennem annyira, mert nagyon lesajnálom az ilyen embereket, akik már abból is hírt csinálnak, hogy nem jön meg. Tehát, ők bizony már egy éve is nagyon örültek volna egy babának, aki most jött össze. (Most meg azt nyilatkozzák, hogy két hét alatt összejött - ugyan már!) Szerencsétlen nézőt nézik hülyének! Erre mondják azt hiszem, hogy "ilyen a show-business!!"

2. Az én első gyermekem úgy jött össze, hogy próbálkoztunk, nem sikerült. Aztán egy elismert klinikán minden hónapban Closty és Norcolut. Minden hónapban ellenőrzés, felírták ugyenezeket a gyógyszereket, aztán így ment a körforgás. Jó másfél év alatt meguntam. Gondoltam egy nagyot, elmentem szomszédos város nem igazán elismert kórházába, egy olyan dokihoz, akit viszont ajánlottak. Gondoltam, egy próbát megér. Első talcsi alkalmával úgy megvizsgált kézzel, hogy majd meghaltam, de mást nem csinált. Azt mondta, menjek haza, és adott egy legközelebbi időpontot további vizsgálatra. Hááát, nem kellett legközelebbire mennem! A vizsgálat után szépen szabályosan megjött, és kismamó is lettem. Azóta már megszületett gyönyörű lányom és semmi bajom sem a peteéréssel, sem a ciklussal.

Hogy mit csinálhatott a vizsgálat, azóta sem tudom .. :)

Ne légy szomorú, sokszor a legváratlanabb pillatokban történik valami megmagyarázhatatlan. Mi is tesót szeretnénk, én most még nyugi vagyok, de nagyon várom már. Hidd el, valaki odafenn látja ezt :)))

2010. szept. 10. 13:45
 19/25 anonim ***** válasza:

Szia! Hogy mennyire igazságtalan úgymond az élet, megosztanám veled a teherbeesésem történetét:

Tavaly szeptemberben volt az esküvőnk, már a nászúton elkezdtünk próbálkozni a babával. Aztán áprilisban a szokásos éves nőgyógyászati szűrésemen mondta a doki, hogy milyen vitamint szedjek, de ha úgy sem sikerül, érdemes UH-gal nézni, hogy van-e peteérés.

Annyira nem volt időm ezen görcsölni, mert Anyukám kórházba került. Aztán sajnos május elején Ő meghalt. És a sors furcsa fintora? 1 hónapra rá fogant a kisbabám. Sajnos Anyukám már nem látja az unokáját, de hiszek abban, hogy ezt a sors valamiért így akarta. Neki el kellett mennie, hogy az én picikém megszülethessen. Azóta hiszek abban, hogy mindennek eljön a maga ideje. Talán azért fogant meg pont így a babám, hogy egy picit enyhítse a fájdalmamat.

Azt mondom hát, hogy türelem, a kisbabátok tudni fogja, mikor kell megfogannia!

2010. szept. 10. 14:01
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Én annak idején ölni tudtam volna, ha valaki azt mondja, hogy ne görcsöljek rá vagy hogy ne akarjam annyira. Azért mert valaki szeretne valamit, attól az még nem fog később jönni. Csak könnyebb kivárni az időt amíg megadatik, ha valami másra koncentrál az ember. Nekem nem volt peteérésem. Ha nem szedek Clostilbegytet, akkor valószínűleg vagy egyáltalán nem, vagy ki tudja mikor estem volna teherbe. Mi másfél évig próbálkoztunk. És nem lettem attól terhes, hogy elmentünk nyaralni vagy wellnessezni. Ha orvosi oka van a meddőségnek, akkor attól hogy szeretnél terhes lenni még nem fogsz nehezebben teherbe esni. Nem is értem...
2010. szept. 10. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!