Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Férjem nem akar gyereket, én...

Férjem nem akar gyereket, én meg nagyon vágyom rá. Mit lehet tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Három éve vagyunk házasok. Tegnap megkérdezte mit szeretnék és én azt mondtam, hogy egy kisbabát. Erre teljesen kikelt magából, hogy persze, ő hazajön fáradtan és majd pont egy sirógépre van olyankor szüksége. És különben is minek, nem vagyunk meg jól ketten? Biztos az anyám tömi a fejemet ilyen hülyeségekkel.

Én eléggé elszomorodtam, mert nem anyám "tömi a fejemet", hanem magamtól nagyon vágyom rá. Úgy érzem itt van az idő és készen állok az anyaságra. Semmire sem vágyom jobban, mint egy kisbaba.

Ő meg nem akarja.

De meddig várjak? Érdemes várnom? Hagyjam el és keressek olyan férfit, aki akar gyereket? Viszont szerelmes vagyok a férjembe és nem nagyon akarnám őt elhagyni.

Hab a tortán, hogy én 35 éves vagyok, ő meg 41. Ha elhagynám és elkezdenék keresgélni új apukát, már rég kifutnék az időből.

2008. dec. 15. 18:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

utolsó előtti vagyok.Nálunk sincs semmi javulás már ott tartok,hogy lépek nekem sem kell spermium donor bár régen elfogadtam volna csak,hogy vele maradjak de rájöttem az egy idegen gyerek lenne számomra és jobb így találok majd egy olyan férfit aki szeretne babát.

Te,hogy viseled,hogy el kell majd hagyni a párod?Én rosszul mert szeretem de tudom ez a legjobb mert az idő megy és nagyon nehéz párt találni mire azzal is eljutsz oda,hogy na legyen valami ez mind idő.

Párod tudja,hogy elakarod hagyni?Párodnál minden rendben van?Mármint írtad a spermium donort

2013. júl. 18. 08:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 7-es szerintem a gyerek az egy elég fontos dolog, amit a felek a házasság előtt tisztáznak és ha a férj ebben hazudik, az bizony válóok. Én megértem ezeket a nőket. Ők szépen kifutnak az időből, apuka pedig 45 évesen meggondolja magát és keres fiatalabbat. Hát..
2013. júl. 18. 09:22
 13/16 anonim válasza:
53%
A férfiak jelentős része nem akar gyereket, s valamilyen szinten megértem, hogy miért nem. Az apa tartja fenn a családot ( alap esetben, természetesen mára nem mindenhol van így ) és az anya szüli meg. Anyából csak 1 van, de apából is. A gyerek jobban fog kötődni az anyjához mint az apjához mert ez általában így van. Szóval összegezném. Az apa dolga, hogy hordja haza a pénzt, fegyelmezzen ( ergó: ő lesz a rossz ember a gyerek szemében ), vigye iskolába őket stb. Az anya érdeme, hogy megszüli a gyereket. ( " megcsinálni könnyü") És kérdem én. Az apa érdeme micsoda? Fizetheti a sok szart a gyerek után. Megértem, hogy sok férfi nem akar vállalni gyereket én sem akarok. F/27
2016. szept. 29. 17:11
 14/16 anonim válasza:
100%
Latom ez egy 3 evvel ezelotti topik, de hatha olvassa valaki. En a ferjemmel 16 eve vagyok egyutt. 14 ev utan kikonyorogtem, hogy elvegyen felesegul,mert ug ereztem mar reg itt az ido. Megtortent. Mindig volt valami kifogasa miert nem aktualis eppen a hazassag. Penz, eletkor, munka stb.. 27 eves koromban ereztem eloazor, hogy tudnek babazni. Mikor szoba hoztam duhrohamot kapott, igy jegeltem a temat. Idorol idore fel evente kb szoba hoztam, szinten duhongve reagalt. Mondvan fogyjak le, vegezzem el a sulit, legyen munkam, tegyem le a cigit stb. Elvegeztem a fosulit, lett munkam, lefogyni sajna nem tudtam(mindig is duci voltam),a cigit sem tettem le. Olyan 30 eves lehettem mikor abbahagytam a tabletta szedeset . Gondoltam jon ha jonni akar az a gyerek. Szoltam a ferjemnek rola, nem titkoltam el. Idokozben kiderult van egy autoimmun betegaegem, amire napi szinten bogyokat szedek(szteroidokat). 2honap mulva 234 eves leszek. Bocs, 34. Feltettem a kerdest ujra, mert mason se jar mar eszem. Duhonges , de adott valami tampontot legalabb, hogy ha nyaraltunk jovo nyaron es megcsinalom a portfoliomat(tanar vagyok) akkor rajta leazunk. Mondtam neki es mi van akkor ha nem lesz penz nyaralasra ahogy eddig sem volt. Az volt a valasza, hogy akkor gyerekre se lesz. Szoval nem tom jogosan e, de kiakadtam. Mondtam neki, hogy nem fer, mert sose akartam volna a hazassagot es 16 evet se huztam volna le melette ha nem hiteget. Igen tudom, hogy kover vagyok, dohanzom, ket ev kihagyassal most sikerult munkat talalnom ujra. Az elozot ott hagytam. De azt mondanom sem kell, hogy o sem egy vadito testu him...sot. o is dohanyzik.Bocs a helytelen irasert, de valamiert nem nged visszatorolni
2016. nov. 4. 19:55
 15/16 anonim válasza:
100%
Utolso vagyok. Azok akik ilyen problemaval kuzdottek es irtak ide milyen valtozas tortent? Egyalralan tortent e valtozas?
2016. nov. 4. 19:58
 16/16 SETI válasza:
72%
Amelyik férj nem akar gyereket,vagy évekig kérlelhetetlen,hajthatatlan,attól minél előbb válljatok el! Az egy egoista,kúrógép,akinek nincs más célja,csak hogy Ő ő maradhasson! Olyan nő kell neki,aki hasonlóan gondolkodik. Aki gyermeket szeretne,család és gyermekcentrikus férjet keressen magának! Mondja ezt egy 43 éves,akinek van már gyermeke,szeretett voéna még babátmég,de már nem lesz,mert a férjének egy is sok volt. 5 éve győzködte a férjét,de hajthatatlan. Én már öreg vagyok mással máshol újrakezdeni,így benne ragadtam ebben. Lelkileg érzem,hogy beteg vagyok,depi,suicid gondolatok napiszintűek. Senkinek nem beszélek róla, ezért írom le itt. Naprólnapra tönkretesz az érzés,a tehetetlenség! Aki gyermeket suetetne és 40 év alatti,meneküljetek egy gyermeknegáló férj mellől, utána már késő lesz!
2021. nov. 21. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!