Szerintetek van ra esély, hogy baba van a dologban ?
4-es válaszoló vagyok. Érdekes. Miért nem osztottad meg velünk ezt az információt már rögtön a kérdésed alatt, hogy neked nem lesz pozitív a teszted terhesség esetén sem? Minek a teszt, ha úgy sem mutatja ki a terhességet nálad? Minek a kérdés, ha úgy sem fogadod el azt tőlünk, hogy szerintünk nem vagy terhes? Minek rakod fel ide a negatív tesztjeidet, ha te tudod, hogy amúgy terhes vagy, csak a teszt nem mutatja ki? Miért nem mész el egy hcg vérvételre, ha amúgy is feleslegesen tesztelsz? Tudod miért nem? Mert ez mind hazugság, amit itt összehordtál.
Én egymillió predictor early-t csináltam már, mire lett gyerekem, és 1000%-ra mondom, hogy ez a halvány csík akkor is rajta van a predictoron, ha vízbe mártod. Én nem vagyok egy rosszindulatú, másnak rosszat akaró ember általában. De most nagyon azt kívánom, hogy ess pofára. Mert aki egy anonim oldalon ekkora mellénnyel hazudozik egy ilyen piszlicsáré dologról, mint egy negatív terhességi teszt, az biztos, hogy nem normális. Mindenki tök normálisan válaszolt neked az elején, amíg elő nem vetted a hatalmas arcodat ezzel a tenyérbemászó stílussal. És senki nem fog neked hinni, hiába fogsz ide uh képeket feltölteni. Amilyen beteg és megszállott vagy, simán összekaparsz valahonnan uh képeket, hogy ide feltöltsd aztán verhesd a nyálad.
Érdekes, hogy állításod szerint az előző terhességednél kiderült, hogy nem tudja nálad a teszt kimutatni, mégis az elején azt írtad a 3 tesztből kettőn halványan ott a 2. csík. Meg már páran leírták hány sebből vérzik ez a dolog.
Nem tudom eldönteni, hogy kamu kérdés vagy szimplán őrült vagy.
2-es válaszoló vagyok.
Amilyen hisztis és bolond vagy, szerintem meg fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!