Szerintetek van ra esély, hogy baba van a dologban ?
Én ugyanezzel clearblue-val teszteltem, amit te feltöltöttél, de menstruáció előtt két nappal már egyértelműen kijött a + . Még most is látszik rendesen, pedig több, mint 10 hete csináltam.
Sajnos egyértelműen negatív a teszt. Nekem is volt ilyen negatív tesztem, ugyanúgy tudom. Pont így nézett ki. Új hónap, új próbálkozás. Elhiszem, hogy rossz. Mi is minden nap együtt voltunk a férjemmel, erre olyan negatív lett, hogy nocsak. Kövi hónapban kétszer voltunk csak együtt (munka, utazás miatt), erre erős pozitívat teszteltem, pedig gondolhatod, nem volt sok reményem 2 alkalom után.
Pozitív teszt, legalábbis így kellene a tiédnek is kinézni, sőt, még erősebbnek, ennyi késés után. Olyan nagyon ritkán előfordul, hogy egy teszt hamis pozitívat ad, de fordítva nem. A hgc ott a vérben és kimutatja a valós terhességet, ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!