Szerintetek van ra esély, hogy baba van a dologban ?
A "17 mm nyálkahártya ( https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe.. kérdés az enyém és kikérem magamnak..
Az eset lehet, hogy hasonló, de szerintem elég sok ember van ezen az oldalon, egyáltalán nem meglepő, hogy babavárók között is vannak olyanok, akik ugyanakkor menstruáltak utoljára..
Ezt a két feltett kérdést én nem is láttam, úgy igazából nem is kerestem rá ilyen módon, mivel nyálkahártyás dolgokra kerestem akkor rá, az volt csak látható az ultrahangon..
Én is reméltem az utolsó percig, még a korházban is, hogy babásan jövök haza, de nem így lett. Nehéz hét van mögöttem/mögöttünk, de felépülök és újra kezdjük..
Én tudtommal nem bizonygattam, hogy igen is terhes vagyok, csak reméltem, és szerintem elég részletesen és normálisan leírtam a dolgokat..
Én komolyan nem értem, miért kell egyeseknek ennyire gonoszan megírni valakinek, hogy úgyse terhes és várjátok, hogy igazatok legyen..
Lehet, hogy akik ilyen stílusban írtok még nem éltétek át milyen X hónapon keresztül várni, tesztelni, orvoshoz futkosni, internetet bújni válaszokért és reményekért, újra vérezni, elvetélni, újrakezdeni, de az is lehet hogy épp azért vagytok ilyenek, mert átéltétek és ha nektek sem sikerült és nem lehetettek benne abba a csekély %-ba, akkor más se legyen benne, más is essen pofára..
Van rá esély, hogy ez a kérdező is rossz hírt kapott és nem az oldallal foglalkozik jelenleg, mert próbálja feldolgozni, vagy éppen jó hírt és örül, de az is lehet csak simán lelépett..
Lehet, hogy a másik kettő kérdésnek ugyan az a tulajdonosa, nem állíthatom én sem biztosra, hogy nem, viszont én egy külön ember vagyok, ne általánosítsatok azonnal és nem kéne röhögni más nyomorán..
Kedves kérdező, remélem jól vagy és még megírod, hogy mi lett végül veled..
Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!