Egy újabb sikertelen hónap után ki csatlakozik, hogy segítsünk egymásnak, hogy végre sikerüljön?
Figyelt kérdés
Kiírtam egy elkeseredős kérdést, most ezt azért kérdezem, hogy újult erővel pozitívan ki tart velem, hogy a következő hónap sikeres legyen!2010. szept. 7. 12:48
31/37 anonim válasza:
Sziasztok!
Képzeljétek el, hogy több mint két év és egy missed ab. után ma reggel POZITÍV lett a tesztem! Örülök nagyon, kedden megyek orvoshoz, talán ha ő is megerősít, el is tudom majd hinni :D
Biztos, hogy nektek is sikerül hamarosan! Mindenkinek sok sikert, és minden szépet kívánok!
Zsuzsi
32/37 A kérdező kommentje:
Szuper, gratulálok, és minden jót kívánok neked.
Végre egy jó hír, csak sikerül előbb-utóbb.
2010. szept. 20. 09:47
33/37 anonim válasza:
Köszönöm szépen, remélem nektek is minél hamarabb sikerül, csak pozitívan, és minden rendben lesz :):)
Zsuzsi
34/37 anonim válasza:
Csajok! 2. vagyok. Jelentem, a tesó bejelentkezett nálunk 2 csík formájában! :)
35/37 anonim válasza:
Szia kedves második, nagyon gratulálok a tesó érkezéséhez, és jó egészséget nektek!
Zsuzsi
37/37 A kérdező kommentje:
Hogy álltok lányok, lassan letelik a hónap?
2010. szept. 26. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!