Egy újabb sikertelen hónap után ki csatlakozik, hogy segítsünk egymásnak, hogy végre sikerüljön?
Én is szeretnék csatlakozni. :) 9 hónapja nem védekezünk és még nem jött össze a baba, de szerintem 3 hónap mondható próbálkozásnak, mert 3 hónapja rendeződött pontosra a ciklusom. Én vezetek hőgörbét, a múlt hónapban a 14-15. nap körül volt az ovum, most meg ezen a héten van, lehet, hogy ma, mert vannak jelek és a hőm is ezt mutatja. Szóval most járok középidőben kb.
Mi szinte minden nap együtt vagyunk, de nem a baba miatt, nem görcsölök rá. Csak sokat gondolok rá, mert nem lehet nem rá gondolni, ha valaki baba után vágyódik.
Én is csatlakozom!Bár még egy bő hetem van nem vártig de nem tudok pozitív lenni!Három éve várunk de semmi és közben szembeszomszédom másodjára jelenti be,hogy két csíkos lett a tesztje!!!!Elegem van!Ilyenkor annyira gyűlölöm az egész világot és képtelen vagyok másra gondolni!!!Hogyan kell nem görcsölni?Nekem nem megy!Csak fekete felhőket látok a fejem felett,reményt semmit!!!
Gy./31
Sziasztok!
Én is csatlakozom hozzátok, mi is már több mint 2 éve várunk a babára, tavaly májusban összejött, de missed ab lett a vége. Azóta semmi, csak néha késett a mensim, akkor mindig nagyon reménykedtem, hiába. Az orvosi vizsgálatok szerint minden rendben velünk.
Most elkezdtem hőmérőzni, meg regisztráltam a ciklus.hu-ra, és szedem az Elevitet is, bár szedegettem az elmúlt 1 évben is kisebb-nagyobb kihagyásokkal (amikor beleuntam a sikertelenségbe, mindig abbahagytam egy időre, de most megint pozitívan állok hozzá, úgyhogy szedem :D )
Teákat is iszogattam egy nagyon rövid ideig, de nem akarom annyira erőltetni, ha meg akar tapadni, megtapad így is, akkor jöjjön, ha tényleg akar. Az elevitet az ő egészségéért szedem, a hőmérőzést pedig azért csinálom, hogy tisztában legyek a testem működésével.
Szóval nagyon szeretnénk már babát, várjuk, teszünk érte :)
Remélem minél hamarabb összejön a baba mindannyiunknak!
Sok sikert, és kitartást mindenkinek!
Zsuzsi (24)
16:17 -es.
Mi négy éve próbálkozunk szedtem clostyt is de nem használt, meg kipróbáltam mindenféle praktikát. És mikor megjött én is utáltam minden terhes asszonyt ( utálom a mai napig), de úgy látom ezzel nem vagyok egyedül.
Nehéz örülni a más boldogságának.
De mostanra már 90 %-ban leszarom az egészet nincs vitamin nincs ovuteszt akkor szexelek ha kedvem van, nem erőltetek boldogságot magamara ha valaki megszül. Egyszerűen még meglátogatni sem megyek el küldök egy képeslapot, lehet bunkóság de nem akarom látni a réveteg pillantásait az újdonsült anyukának. (megjegyzem hamarosan inszeminációra megyek mert azért az a 10% remény mégiscsak hajt) aztán majd lesz valami.
Sziasztok!
9.07 15.06-os, mi volt az orvosnál?
9.07 16.17-es, mi újság a nem várttal? Jelek?
Nekem a barátnőm ma mondta meg a munkahelyünkön, hogy babát vár, persze én már tudtam róla, úgy szerettem volna azt mondani, hogy én is! Aztán az egyik kolléganő „megnézte” ingával, hogy milye lesz, nekem azt „mutatta” az inga, hogy nem lesz mostanában, akkora hülyeség ez, mégis olyan rosszul esett, nem is hittem benne eddig se, de mégis felhúzott. Persze, örülök a barátnőmnek, meg a másik kettőnek is, akik már megszültek, csak nem értem, hogy nekünk miért nem sikerül??
Pedig nem görcsölök mint az állat, csak nagyon vágyunk rá.
Szorítok mindenkinek!
Zsuzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!