Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy újabb sikertelen hónap...

Egy újabb sikertelen hónap után ki csatlakozik, hogy segítsünk egymásnak, hogy végre sikerüljön?

Figyelt kérdés
Kiírtam egy elkeseredős kérdést, most ezt azért kérdezem, hogy újult erővel pozitívan ki tart velem, hogy a következő hónap sikeres legyen!
2010. szept. 7. 12:48
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:

Én mindenképp együttérzek veled....:)

Több, mint 1,5éve próbálkozunk, és minden rendben van mindkettőnknél, mégsem sikerül!!!

Nem adom fel, és Te se tedd, iszem, hogy mielőbb sikerül!

Remény, mindíg van...:)

2010. szept. 7. 13:34
 2/37 A kérdező kommentje:
2 éve próbálkozunk, nálunk is eddig úgy néz ki minden oké, de mégsem akar jönni.
2010. szept. 7. 13:42
 3/37 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom! Nekünk már van egy kisfiúnk, de a tesó még nem jött össze.
2010. szept. 7. 14:18
 4/37 A kérdező kommentje:

Ki mivel próbálkozik?

Én szedem a closti-duphaston combit, iszom a cickafark-palástfüvet, E vitamin, folsav.

Most fogom kipróbálni a köptetőt peteérés előtt, meg a szódabikarbónás öblítést.

2010. szept. 7. 14:21
 5/37 anonim ***** válasza:
Én csak próbálok megnyugodni, és jól érezni magam a bőrömben. Az első baba is akkor jött össze, mikor minden praktikát félretettem. Egyedül Gravidát szedek, 2 naponta. :) 2.voltam.
2010. szept. 7. 14:23
 6/37 anonim ***** válasza:

Fél éve próbálkozunk, kétnaponta szedek gravidát és e-vitamint. A másik napon pedig méhpempőt. Olyan jó lenne már ha összejönne.

De egyre inkább azon jár az eszem, hogy le kellene sz*rni ezt az egész hercehurcát, vitaminok szedését és biztos akkor lennék babás. De nem megy...

2010. szept. 7. 14:27
 7/37 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kitartást csajok! Nekünk most jött össze a harmadik bébi, 8 hónap próbálkozás, és egy missed ab után. Végig görcsöltem rajta, hogy mikor sikerül már, aztán mikor mással foglaltam le magam, és eldöntöttem, hogy még mennyit adunk magunknak, egyből összejött. AZ első két gyerkőc elsőre sikerült, így ezt az elmúlt időszakot nagyon görcsösen töltöttem. De most úgy néz ki sikerül. ne adjátok fel. Akkor jön össze, amikor majd nem is gondoltok rá.

2010. szept. 7. 14:39
 8/37 A kérdező kommentje:
A Gravidában van jód??
2010. szept. 7. 14:42
 9/37 anonim ***** válasza:
Jód (kálium-jodát formájában) 0,15 mg. (megnéztem :) )
2010. szept. 7. 14:44
 10/37 anonim ***** válasza:
Csatlakozom. Én nem szedek semmit, ebben a hónapban próbáltam először az ovu tesztet is. Tényleg lehet valami a "nem érdekel már" dologban, az első gyerekünk is pont akkor jött össze. Csak hát nem olyan egyszerű ám eljutni odáig, hogy az ember lány tényleg ne figyelgesse a peteérést..stb.
2010. szept. 7. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!