Egy újabb sikertelen hónap után ki csatlakozik, hogy segítsünk egymásnak, hogy végre sikerüljön?
Én mindenképp együttérzek veled....:)
Több, mint 1,5éve próbálkozunk, és minden rendben van mindkettőnknél, mégsem sikerül!!!
Nem adom fel, és Te se tedd, iszem, hogy mielőbb sikerül!
Remény, mindíg van...:)
Ki mivel próbálkozik?
Én szedem a closti-duphaston combit, iszom a cickafark-palástfüvet, E vitamin, folsav.
Most fogom kipróbálni a köptetőt peteérés előtt, meg a szódabikarbónás öblítést.
Fél éve próbálkozunk, kétnaponta szedek gravidát és e-vitamint. A másik napon pedig méhpempőt. Olyan jó lenne már ha összejönne.
De egyre inkább azon jár az eszem, hogy le kellene sz*rni ezt az egész hercehurcát, vitaminok szedését és biztos akkor lennék babás. De nem megy...
Sziasztok!
Kitartást csajok! Nekünk most jött össze a harmadik bébi, 8 hónap próbálkozás, és egy missed ab után. Végig görcsöltem rajta, hogy mikor sikerül már, aztán mikor mással foglaltam le magam, és eldöntöttem, hogy még mennyit adunk magunknak, egyből összejött. AZ első két gyerkőc elsőre sikerült, így ezt az elmúlt időszakot nagyon görcsösen töltöttem. De most úgy néz ki sikerül. ne adjátok fel. Akkor jön össze, amikor majd nem is gondoltok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!