Pozitív vagy negatív?
Figyelt kérdés
Élőben van színe. Most estére csináltam. 21nap van elvileg. Szabalytalan ciklus.2021. dec. 23. 18:54
2/11 anonim válasza:
Halvány pozinak tűnik de ez 21.napon elég fura
3/11 anonim válasza:
Van ott valami. Tesztelj újra pár nap múlva. Amúgy ilyenkor ha szabálytalan a ciklus a leghosszabbat érdemes nézni, és úgy tesztelni.
4/11 A kérdező kommentje:
2 nap van még elvileg a mensiig, elirtam:) nem 21
2021. dec. 23. 19:44
5/11 anonim válasza:
Egy másik kérdésednél a 36. napon vagy. Én ezt még negatívnak venném. Holnap elsőből csinálj egy predit, ne x. vizeletből.
7/11 A kérdező kommentje:
Izgulok....
2021. dec. 23. 21:47
8/11 anonim válasza:
Megértem. Azért jelentkezz mit teszteltel ma.
9/11 anonim válasza:
Ha szét kell szedni, meg kell szavaztatni akkor negatív. Ha át kell világítani és forgatni mindenfelé akkor is negatív.
10/11 anonim válasza:
Húú nagyon kétesélyes. Csináltál ma is tesztet?? Valakinek csak a menstruáció késése után lesz egyértelmű. Csinálj minden nap első vizeletből és ha erősödik, akkor az egy jó jel!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!