Multhonapban erinkeztem egy fiuval nem fekütünk le szüz vagyok! Es meg jöt ra 1 hetre most kesik 3 napja csinaltam egy tesztet és 1 csikot mutatot ma meg neztem ilyen szürkés fekete csik volt halvanyan rajta meg be sárgot! Pozitiv vagy negativ ?
Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 15:55
1/9 A kérdező kommentje:
Csak oda elvezet arra a helyre
2021. dec. 14. 15:57
2/9 anonim válasza:
Negatív
Nem vagy terhes
De felelőtlen az igen....
3/9 anonim válasza:
A helyesírásodat elnézve, neked még nem a kefélésen kellene, hogy járjon az eszed....
4/9 anonim válasza:
3
Szerintem ez a 8 àltalános 18 évesen kategória,később sem lesz jobb.
5/9 anonim válasza:
Én nem akarok gyereket, de ilyenkor kicsit elszégyellem magam.
6/9 anonim válasza:
Ha nem feküdtetek le, mégis mitől lennél terhes?
7/9 anonim válasza:
Tehát le sem feküdtetek.
Mitől lennél terhes?
Te vagy az Mária?
8/9 anonim válasza:
Szűz vagy és le sem feküdtetek, de azt hiszed terhes lehetsz. Biológai egyes. Helyesíras. Szintén egyes.
Mondd, hány éves vagy?13?
9/9 anonim válasza:
A szürkés csík a száradási csík, annak az anyagnak a helye, ami más esetben kimutatná a terhességet. Ez sokszor, miután nedvesség éri és megszárad, szürkésnek látszik. A teszt valószínűleg a vizeletedtől sárgult be.
Ha nem történik behatolás, nem lehetsz terhes. Legyen nálad óvszer a legközelebbi alkalomra, és használjátok helyesen, a szex elejétől a végéig. Ne menj bele abba, hogy az elején még gumi nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!