Akik negyven évesen estek teherbe, milyen tapasztalataitok vannak?
Teherbeesés mennyi idő alatt sikerült? Várandós gondozás során volt bármilyen előítélet, az "ebben a korban", vagy "ilyen idős kismamánál" kezdődő mondatokra gondolok. Bármilyen tapasztalat az amniocentézis során? Ha van összehasonlítási alapotok, sokkal nehezebb a kisbaba gondozása, éjszakázás, mint harmincasként volt?
Köszönöm szépen!
Szerintem ma már sokkal inkább érik negatív tapasztalatok a fiatalon szülő nőket, mint az idősebbeket..
Bár meglátásom szerint senkit sem kellene ezért megkülönböztetésben részesíteni, ez mindenkinek a saját dolga.
38 elmúltam mikor terhes lettem előtte volt 1 vetélésem, 6 hónap próbálkozás után. Én mikor mondtam a vizsgálatnál, hogy ilyen öregen( 21 és 19 voltak a nagyok) legyintettek, hogy ez még nem öreg.
41 évesen sajnos down baba lett volna, rá 4 hónappal nem lett szívhang, mikor kérdeztem, hogy a korom lehet a dokim azt mondta van 27 éves betege aki sajnos ugyan így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!