Gyerekvállalás negyven felett?
Két barátnőm is 42 volt mikor terhesek lettek.
Egyiknek a második lombikra sikerült. Másiknak az első férjével éveken át nem jött össze, az új párjával viszonylag gyorsan, de elvezélt a 10.hétben, majd fél évre rá sikerült, az megmaradt. Neki nehéz terhessége volt az endomrtriózisa miatt.
Persze ismerek ilyet! 43 evesen szult. 61 🤦😂 evesen pedig ott volt a gyerek ballagasan a fiatalos szulok kozott es mindenki nagyinak hitte. Pedig az anyja volt.
A nagyszulok sajnos addigra elhunytak..:( igy a gyereknek nem volt semmilyen nagyis papis emleke! Mert baromi keson szuletett. Es addigra az idos nagyszulok sajnos tavoztak az elok sorabol. Pedig biztos szerettek volna az unokat is.
Persze baromsag azert 29-33 evesen szulni h meg legyen a gyereknek rokona is aki nem hunyt el. En kerek elnezest!
Bocsanat..
65+ meg volt a diplomaosztojan.
Ahh van amugy fiatalos 60 as nő is! Jopar rokonom nagyon fitt 60+ osan is!! Szoval nem erdemes elkapkodni.
A legutolso peteeresbol is szulhetsz 48-50 evesen. Barmi lehet.
Nem mi fogjuk megmondani mit tegyel. Szulhetsz 55 evesen is ha tudsz. Ez a ti dontesetek.
Rancfelvarras a gyerek ovodaba vitele elott esetleg a 30as anyukak mellett. Es problem solved. :D
Sziasztok.. hozzászóltam egy hasonló kérdéshez ott lelettem pontozva mert azt írtam hogy nem olyan drasztikus a helyzet mint ahogy előttem leírták sokan később vállalnak babát de ezzel mi a gond? Kit érdekel a ballagáson némelyik fiatalabb mint én?engem sem érdekel mennyi leszek mikor sulis lesz elveszek majd a fiatalabb anyukák között. Némelyik embert nem értem .. én is lassan 36 leszek és most szeretnénk még egy babát..és rajta vagyunk..
Kérdező ha szeretnétek babát drukkolok és ne érdekeljen mások negatív véleménye 😘
Kedves 5. válaszoló!
Köszönöm szépen a hozzászólásodat! Az összes kétséget és realitást leírtad, amivel évek óta küzdöm és nem negyven felett kezdődött. Tisztában vagyok mindennel és számtalanszor teszem fel a kérdést szabad-e gyermekvállaláson gondolkodni ilyen idősen. Mennyire vagyok felelőtlen.
De nem most jutott eszembe. 10 éve próbálkozunk, orvosi segítséggel is. Egyikünknek sincs gyermeke. Nem szeretném ragozni, aki volt vagy van hasonló helyzetben valószínű érti a kérdésemet és talán megérti.
Aki fiatal még, nem tudhatja. Akinek minden úgy alakult ahogy eltervezte és egészséges gyermeke(i), boldog családja van, adjon érte minden nap hálát!
Én csak pozitív példákat szeretnék olvasni, hogy talán még én is bizakodhatok.
Kedves 6. válaszoló!
Köszönöm a hozzászólásodat!
Kívánok Nektek minden jót, teljesüljön minden vágyatok!
Köszönjük.. nektek is minden jót kívánok! 😘 Majd írj ha gondolod
6.
Kedves kerdezo! En vagyok az #5 os valaszolo! :)
Ez nem rosszindulat amit irok IGAZSAG. Es Te is elismerted.
Biztathatunk. En IS biztattalak! De leirtam hogy 61 leszel a gyerek ballagasan vagy idosebb. 60+. Es ha meg is ismerheti a nagyszuleit nem sok olyan emleke lesz veluk..van akinek mar elhunytak addigra olyan keson jott unoka. :(
Johetnek a "balesetbe is meghalhat" duma-igen de az baleset, itt meg tudjuk h idosek es elobb elhunyhatnak. :(
Biztathatunk de en az igazat irom.
En abban bizom h a termeszet tudja hogy ahol mar nem kene..ott nem is sikerul orvossal sem. Tehat akik pl masok (nem Ti!!) egeszsegtelenul elnek,betegek sajnos lehet elobb elhunynak oda bizom benne h a termeszet se engedi h gyerek gyulessen.
Pelda: 40 alatti halmozott beteg szulok akik nagyon rajta vannak a gyerek teman de lehet 50 evesen elhunynak betegen.. Imadkozok h ne lehessen nekik es keruljon meg 1 kiskamasz az arvahazba. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!