Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek várandós?...

Szerintetek lehetek várandós? Mindenféle infót olvastam, de még a teszteléssel várni szeretnék! 3 napja késik. (A stressz is okozhatja)Konkrét tüneteim nincsenek.Puffadás meg hasonló görcsök mint a mensinél. Valakinek tapasztalat?

Figyelt kérdés

2021. dec. 18. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Fú, de buta vagy. Azért nem tesztelsz, mert pms tüneteid vannak és nem tudod, hogy meg fog e jönni. És akkor most szeretnéd megvárni a teszttel, amíg elmúlnak a tüneteid vagy, hogy megjöjjön? Nem értem a logikát. Milyen tapasztalatra vagy kíváncsi? Annyira egyszerű kideríteni, hogy terhes vagy e. És te tényleg inkább ide írsz ki kérdést, minthogy lepisilj egy rohadt tesztet?🤦‍♀️
2021. dec. 18. 21:18
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

Igen, lehetsz terhes.

Tudom, hogy nem szeretnél negatívat tesztelni, de szerintem jobb túl esni rajta. Nagy esélyed van rá, hogy pozitív lesz.

Minden jót kívánok!

2021. dec. 18. 21:44
 13/14 anonim ***** válasza:
57%

Kedves kérdező, most szerettem volna neked privát üzenetet küldeni, erre látom, hogy törölted a regisztrációd :(

Nagyon sajnálom, hogy ilyen válaszokat kaptál, nem vagy buta, csak az itt válaszolók nem ismernek téged.

Igen, valóban sok minden okozhat késést, és mivel olyan tüneteid vannak mint menstruáció előtt, ezért nem lehet megmondani, hogy mi a helyzet. Én még nem tapasztaltam ilyet, ezért sajnos ezzel nem tudok segíteni.

Sajnálom, hogy már nem tudsz írni ehhez a kérdéshez, de remélem ezt még elolvasod, és hogy minden a legjobban alakul majd a jövőben számodra.

Nagyon szurkolok, hogy legyen baba! Jó egészséget kívánok!

2021. dec. 18. 21:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos egy hetes késésnél, totál terhestünetek mellett is lehet negatív az a teszt, sztem jobb ha csinálsz egyet
2021. dec. 19. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!